"DEAL"...με Κανέτη

Με μία έμπειρη κίνηση ενίσχυσης η Αθλητική Ένωση Ζακακίου ενδυναμώνει την άμυνα της για την επόμενη περίοδο.

Ο ποδοσφαιριστής που για πέντε χρόνια τίμησε και με το παραπάνω τη φανέλα της ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς, τα τελευταία δύο χρόνια υπήρξε και αρχηγός της ομάδας της Κυπερούντας, Θεόδωρος Κανέτης, υπέγραψε το απόγευμα της Τετάρτης συμβόλαιο συνεργασίας με τη Ζακακιώτικη ομάδα.

Ο 28χρονος (21/12/1987) κεντρικός αμυντικός βρέθηκε στα γραφεία του προέδρου, Στέλιου Χρίστου, συμφώνησαν σε όλα και έπεσαν οι υπογραφές στα σχετικά συμβόλαια συνεργασίας.

Ο Ποδοσφαιριστής που ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Απόλλωνα. Ακολούθως, βρέθηκε στο στην Ελλάδα για σπουδές για πέντε χρόνια όπου συνάμα ήταν και ποδοσφαιριστής στον Πόρο, ομάδα της Δ΄ Εθνικής. Η επιστροφή του από την Ελλάδα τον έφερε να ενσωματώνεται στο δυναμικό της ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς για άλλα πέντε χρόνια και από σήμερα είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής της Αθλητικής Ένωσης Ζακακίου. Στη λήξασα περίοδο ως αρχηγός της ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς ο Κανέτης είχε 25 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της β΄ κατηγορίας, όλες στο βασικό σχήμα, σημειώνοντας 3 τέρματα, 1 αυτογκόλ, ενώ δέχθηκε 3 κίτρινες κάρτες με 2194 λεπτά συμμετοχής. Στον αγώνα του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, όπου η ΑΠΕΠ έχασε με 0-1, ο Κανέτης αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.