"Μονόδρομος το τρίποντο"

Στην ιστοσελίδα μας, www.kerkida.net μίλησε ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΖ, Ανδρέας Μαμμίδης ο οποίος αναφέρθηκε στον αυριανό αγώνα με την Ομόνοια Αραδίππου.

"Δουλέψαμε αρκετά αυτή την εβδομάδα μετά την ήττα με 3-0 από τον Ολυμπιακό. Θεωρώ ότι κάναμε το χειρότερο μας παιχνίδι την φετινή περίοδο. Σίγουρα υπήρχαν απουσίες αλλά δεν αποτελεί δικαιολογία για εμάς και πλέον κοιτάμε τον αγώνα με την Ομόνοια Αραδίππου.

Πιστεύω ότι είναι μονόδρομος αυτό το παιχνίδι για εμάς και πρέπει να κερδίσουμε. Κάνουμε μια εξαιρετική πορεία μέχρι στιγμής και θέλουμε να επανέλθουμε στις νίκες. Η αντίπαλη ομάδα έρχεται με καλή ψυχολογία ωστόσο εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να φύγουμε με το τρίποντο από το γήπεδο. Θέλουμε τον κόσμο της ΑΕΖ να μας στηρίξει και σε αυτό το παιχνίδι με την ελπίδα στο τέλος να πανηγυρίσουμε μαζί".