Ανακοίνωσε Πιτταρά...

Την απόκτηση του 26χρονου επιθετικού Ανδρέα Πιττάρα ανακοίνωσε η ΑΕΖ. Το συμβόλαιο συνεργασίας προβλέπει διάρκεια ενός έτους με προοπτική ανανέωσης. 


«Το διοικητικό συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Ζακακίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Κύπριου επιθετικού Ανδρέα Πιττάρα. 

Ο 26χρονος (03-08-1990) επιθετικός υπέγραψε το μεσημέρι της Πέμπτης (05-05-2015) το συμβόλαιο συνεργασίας του με την ΑΕ Ζακακίου διαρκείας ενός έτους με επιλογή ανανέωσης του συμβολαίου στο σωματείο μας. 

Ο Πιτταράς ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΑΣΙΛ Λύσης, είχε ένα πέρασμα από Ανόρθωση, Ερμή, Χαλκάνορα, Απόλλων, Εθνικό, Ερμή, Ν&Σ Ερήμης, ενώ το 2014 βρέθηκε για μικρό διάστημα στην Καλλιθέα και ακολούθως επέστρεψε στην Κύπρο για λογαριασμό του ΑΣΙΛ, ενώ μέχρι πρόσφατα ήταν στον Οθέλλο Αθηαίνου. Το 2008 ήταν διεθνής με την Εθνική Νέων, ενώ την επόμενη σεζόν μεταπήδησε στην Ελπίδων. 

Η διοίκηση του σωματείου της ΑΕΖ Ζακακίου εύχεται στον Ανδρέα Πιτταρά να έχει μία επιτυχημένη σεζόν από κάθε άποψη με τη φανέλα της ομάδας μας».