Κάλεσμα για την φιέστα...

Κάλεσμα για την φιέστα ανόδου που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή κάνει μέσω ανακοίνωσης η ΑΕΖ. 


«Το διοικητικό συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Ζακακίου προσκαλεί τον κόσμο της ομάδας και όλο το Λεμεσιανό φίλαθλο κοινό και όχι μόνο όπως παρευρεθεί το βράδυ της ερχόμενης Παρασκευής (13 Μαϊου 2016) στο οίκημα του σωματείου. 

Εκεί στο Ζακάκι διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίκτες μαζί με τον κόσμο θα πανηγυρίσουν μαζί την άνοδο της ομάδας στην πρώτη κατηγορία. Ραντεβού στη φιέστα ανόδου για την Αθλητική Ένωση Ζακακίου την Παρασκευή η ώρα 20:00 στο οίκημα μας. 

Απεριόριστο φαγητό στην τιμή των €12. Η ιστορία γράφτηκε από όλους μας…!!! Ανοικτή πρόσκληση σε όλους και τα ΜΜΕ για να καλύψουν τη φιέστα της ομάδας μας».