Δήλωση στο Kerkida: "Εξεπλάγην όταν μου είπαν ότι αποτελώ παρελθόν"

O προπονητής Παντελής Δημητρίου μίλησε στο kerkida.net για την φετινή πορεία της ΑΕΖ Ζακακίου στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας, αναφέρεται στις δυσκολίες που αντιμετώπισαν και μας αποκαλύπτει πως δεν θα συνεχίσει και τον χρόνου στο τιμόνι της ομάδας.

Διαβάστε τις δηλώσεις…

Ο απολογισμός για την φετινή πορεία της ΑΕΖ..
“Με το που ξεκίνησε η χρονιά είχαμε να αντιμετωπίσουμε πολλά προβλήματα και δεν ξέραμε αν η ομάδα θα παραμείνει στο πρωτάθλημα. Οι άνθρωποι της ομάδας μάζεψαν κάποιους παίκτες για να ξεκινήσουμε με μοναδικό στόχο την παραμονή στην κατηγορία. Καταφέραμε και τερματίσαμε στην 5η θέση, με ίσως τον χαμηλότερο προϋπολογισμό από όλες τις ομάδες. Καταφέραμε να αφήσουμε πίσω μας ομάδες που είχαν διπλάσιο και τριπλάσιο προϋπολογισμό από εμάς. Οι ποδοσφαιριστές μας είχαν έρθει από μικρότερες κατηγορίες και χρειάστηκε κάποιος χρόνος προσαρμογής. Μέχρι και την τελευταία μέρα των μεταγραφών κλείναμε παίκτες για να ξεκινήσουμε. Όλες οι ομάδες είχαν δυναμώσει τον Δεκέμβρη και εγώ επέμενα στον κ.Χρίστου να κάνουμε προσθήκες στο ρόστερ. Αντιθέτως αποφάσισαν να αποδεσμεύσουμε ποδοσφαιριστές. Είμαστε ευχαριστημένος με τους ποδοσφαιριστές μου. Δημιουργήσαμε ένα πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια και αυτό φάνηκε και στον αγωνιστικό χώρο”.

Για τα μελλοντικά του σχέδια και το αν θα παραμείνει στην ομάδα…
“Σίγουρα με την φετινή πορεία της ομάδας και με τις υποσχέσεις από τον Γενικό Γραμματέα του σωματείου κ.Χρίστο Χρίσου περίμενα ότι θα συνέχιζα στην ΑΕΖ. Εξεπλάγην όταν μου είπαν ότι αποτελώ παρελθόν από την ομάδα. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ΑΕΖ. Δεν κλείνουμε καμιά πόρτα, μπορεί να συνεργαστούμε ξανά”.