"Κοιτάξαμε στα μάτια, ίσως την καλύτερη ομάδα"

Η ΑΕΖ αναφέρεται στο φιλικό κόντρα στον Οθέλλο, ευχαριστώντας τον κόσμο για την παρουσία του ενώ εύχεται καλή ανάρρωση σε παίκτη του Οθέλλου που τραυματίστηκε. Η ομάδα της Αθηαίνου επικράτησε με 2-1 στη φιλική αναμέτρηση που έγινε το Σάββατο, στο Ζακάκι. Τα γκολ για τους νικητές οι Σάσι και Τριμπό ενώ για την ΑΕΖ σκόρερ ήταν ο Πούλπο.

Η ενημέρωση της ΑΕΖ:

ΑΕΖ- ΟΘΕΛΛΟΣ 1-2  

Προηγήθηκε ο ΟΘελλος  με τον Σασσι, ισοφάρισε η ΑΕΖ με τον Πουλπο και την νίκη έδωσε ο Τριμπό με ατομική ενέργεια από το κέντρο περνώντας όποιο αντίπαλο βρήκε στο δρόμο του. Η ομάδα του Οθελλου έδειξε πιο έτοιμη υπερπληρης σε όλες τες γραμμές έχοντας παίχτες έμπειρους. Ίσως να είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος .

Για την ομάδα μας βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο κοιτάξαμε στα μάτια τον αντίπαλο και με λίγη τύχη μπορούσαμε να παίρναμε την νίκη, μιας και στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος.

Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο δίνοντας και οικονομική ένεση στα έξοδα διεξαγωγής του φιλικού που ανέρχονται στα €720 περιλαμβάνοντας 

€340 διαιτησία  
€80 ιατρός
€50 Στιούαρτ
€250 λεωφορείο φιλοξενούμενης ομάδας

Σε μια διεκδίκηση της μπάλας ποδοσφαιριστής του Οθελλου τραυματίστηκε  και του ευχόμαστε να μην είναι κάτι το σοβαρό και να επιστρέψει γρήγορα στην ενεργό δράση.