"Σαν να ήμουν σε γήπεδο, στις καλές εποχές της Ομόνοιας"

Στην ιστοσελίδα μας kerkida.net μίλησε ο Γενικός Αρχηγός της ΑΕΖ, Χρίστος Χρίστου μετά τη χθεσινή φιλική αναμέτρηση με την Ομόνοια 1948 στο Ζακάκι όπου έληξε στο 1-1, με τους οργανωμένους της Θύρας 9 και όχι μόνο να δίνουν δυναμικό παρών.

Για τον κόσμο που ήρθε… “Ευχαριστούμε την Ομόνοια 1948 για το φιλικό και τον κόσμο που έδωσε βροντερό παρών στο Κοινοτικό στάδιο Ζακακίου παρά το ακατάλληλο της ώρας (20:00) και το γεγονός πως αγωνιζόμασταν καθημερινή. Ένιωσα πως ήμουν σε γήπεδο όπου αγωνιζόταν η Ομόνοια στις παλιές καλές εποχές της. Ο ταμίας της ομάδας μας σίγουρα τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση για τις εισπράξεις. Ήρθαν από όλες τις επαρχίες και κατέκλυσαν το στάδιο”.

Για την αναμέτρηση και το αγωνιστικό επίπεδο της Ομόνοιας 1948… “Αγωνιστικά παρόλο που αγωνιζόμασταν με 7 παίκτες που έπαιξαν βασικοί με τον Ολυμπιακό και αναπληρωματικούς της πρώτης ομάδας, το ματς ήταν επιθετικός μονόλογος της Ομόνοιας 1948. Ήταν καλύτεροι από εμάς. Σίγουρα με τέτοιο κόσμο δίπλα τους δεν έχει σημασία αν παίζουν στο Αγροτικό. Μας έπαιξαν στα ίσια, πράγμα που ανάγκασε τον προπονητή μας να αφήσει βασικούς παίκτες μέχρι το 80’, παρόλο που ακολουθεί το δύσκολο ματς με την Καρμιώτισσα. Ελπίζω αυτό να μην μας επηρεάσει αρνητικά”.

Για την οργάνωση του φιλικού με την Ομόνοια 1948… “Ευχαριστούμε την Ομόνοια 1948 για την άψογη συνεργασία και είμαστε έτοιμοι να διοργανώσουμε μαζί τους κι άλλα φιλικά στο μέλλον τόσο εδώ όσο και στη Λευκωσία. Η Ομόνοια 1948 έχει μέλλον και με τον κόσμο που έχει αν συνεχίσει να δουλεύει με οργάνωση και πάθος, σύντομα σε κάποια χρόνια θα έρθει στην Α΄Κατηγορία”.