ΡΟΛΑΝΔΟΣ στο ΚERKIDA: "Πιστεύω αυτή είναι η χρονιά μου"

Ο Ρολάνδος Μιχαήλ πραγματοποιεί μια πολύ καλή χρονιά με τον Ακρίτα Χλώρακας, καταγράφοντας μέχρι στιγμής 20 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο, σημειώνοντας μάλιστα και ένα γκολ. Ο νεαρός δεξιός μπακ του Ακρίτα είναι βασικός και αναντικατάστατος στην ομάδα του Κώστα Σωκράτους και αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας.

Ο νεαρός αμυντικός μίλησε στην ιστοσελίδα μας www.kerkida.net για την φετινή προσπάθεια της ομάδας του, για την σημαντική εκτός έδρας νίκη τoυς την προηγούμενη αγωνιστική, για το επερχόμενο κρίσιμο παιχνίδι με την ΜΕΑΠ και για τους προσωπικούς του στόχους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις...

Για την φετινή προσπάθεια του Ακρίτα...

"Ξεκινήσαμε την χρονιά πολύ καλά, κάναμε πρεμιέρα με μια πολύ σημαντική νίκη επί του ολυμπιακού μετά η νίκη μας επί της Καρμιωτισσας ομάδες βασικά που ξεκίνησαν για διεκδίκηση ανόδου, στην πορεία κάποιες συγκυρίες μας κρατούσαν μακριά από τα αποτελέσματα που θέλαμε αλλά και μπορούσαμε να περνάμε στο τέλος δεν τα πετυχαίναμε”

Για την σημαντική νίκη απέναντι στον Ονήσιλο…

"Σίγουρα η τελευταία μας νίκη όπως και κάθε νίκη απ από δω και πέρα είναι σημαντική, τόσο από βαθμολογικής άποψης όσο και από θέμα ψυχολογίας. Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι με σοβαρότητα όπως πάντα”.

Για τους προσωπικούς του στόχους...

“Εγώ ξεκίνησα την χρονιά βάζοντας τους δικούς μου στόχους που δεν ήταν άλλοι από το να είμαι πάντα σε ψηλά επίπεδα απόδοσης, να βοηθώ στο μέγιστο την ομάδα μου που μέσα από αυτή την σκληρή δουλειά να δείξω ποιος πραγματικά είμαι. Στόχος μου τελικός είναι να αγωνιστώ σε ψηλοτερο και επαγγελματικό επίπεδο του ποδοσφαιρου τόσο εντός όσο και εκτός Κύπρου. Είναι κάτι που αγαπώ πολύ, δουλεύω καθημερινά για αυτό και πιστεύω αυτή είναι η χρονιά μου. Λόγο του ότι αγωνίζομαι σε μια κατηγορία κάτω από την πρώτη την οποία παρακολουθούν πολλοί παράγοντες και είναι πιο εφικτή και μια μεταγραφή”.

Για το επερχόμενο κρίσιμο παιχνίδι απέναντι στην ΜΕΑΠ...

"Το παιχνίδι με την ΜΕΑΠ είναι το πιο σημαντικό για εμάς και για την παραμονή μας στην κατηγορία. Aπό  εδώ και πέρα σε κάθε παιχνίδι θα παλεύουμε για τους 3 πόντους".