ΕΞΕΛΙΞΗ/Συνεχίζουν Λόππας και Σακκάς

Eξελίξεις στην Αλκή μετά την αποψινή Εκλογική Συνέλευση που ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 21:00.

Ο Άντης Λόππας συνεχίζει στην προεδρία της ομάδας αφού εκλέγηκε χωρίς ανθυποψήφιο. Έτσι η διοικητική σταθερότητα που χαρακτηρίζει την "Αθάνατη" τα τελευταία χρόνια, θα συνεχιστεί.

Επίσης, συνεχίζει στην ομάδα ο Κώστας Σακκάς μαζί με τους συνεργάτες του αφού παρά την διαβάθμιση, το έργο τους κρίθηκε επιτυχημένο και απολαμβάνουν την εμπιστοσύνη της διοίκησης.

Διαβάστε την ανακοίνωση της "Αθάνατης"...

Συνεχίζουμε ενωμένοι

Ο Άντης Λόππας εξελέγη πρόεδρος της Αλκής χωρίς ανθυποψήφιο στη σημερινή Γενική Συνέλευση της ομάδας μας, που έγινε στο Κοινοτικό Συμβούλιο Ορόκλινης.

Τις 14 θέσεις των μελών καταλαμβάνουν οι: Ανδρέας Αριστείδου, Γιώργος Πτωχόπουλος, Μάριος Γεωργίου, Χριστόδουλος Ττοουλιάς, Χρίστος Τζιάμπος, Ανδρέας Θεοδοσίου, Ανδρέας Θεοδούλου, Μιχάλης Τζιάμπος, Πάρης Ευαγγέλου, Ευάγγελος Ευαγγέλου, Κωστάκης Νικολαΐδης, Γιώργος Φώκου, Ανδρέας Νικολάου και Γεώργιος Τ. Γεωργίου.

Στη Συνέλευση έδωσαν το παρών τους αρκετά άτομα που αποτελούσαν το 80% των εγγεγραμμένων μελών. Ήταν κάτι το οποίο ικανοποίησε όλους και το σημείωσε στην ομιλία του ο Άντης Λόππας.

Ο κ. Λόππας αποκάλυψε ότι ο Κώστας Σακκάς και το επιτελείο του θα παραμείνουν στην ομάδα μας και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Επίσης συστάθηκε επιτροπή η οποία θα ασχολείται με όλα τα θέματα που απασχολούν το σωματείο και θα έχει συνάντηση μια φορά τον μήνα μαζί με τον πρόεδρο, ώστε να συζητούνται τα προβλήματα και να αναζητούνται τρόποι επίλυσης.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος χαρακτήρισε επιτυχημένη τη χρονιά που έφυγε παρά τον υποβιβασμό, αφού η ομάδα ήταν άκρως ανταγωνιστική και δικαίωσε τις προσδοκίες όλων. Επεσήμανε ότι το οικονομικό πιέζει την ομάδα και πως τα δεδομένα θα είναι δυσκολότερα τη νέα περίοδο. Κάλεσε όλους τους φίλους της Αλκής να είναι ενεργοί σε αυτή την προσπάθεια.

«Στόχος μας τη νέα περίοδο είναι να μην ξεπεράσουμε τις οικονομικές μας δυνατότητες. Θα δημιουργήσουμε μια ομάδα μια ομάδα που θα είναι ανταγωνιστική και θα διεκδικήσει την άνοδο στην Α’ κατηγορία», σημείωσε ο πρόεδρος Άντης Λόππας.