Η διατήρηση του βασικού κορμού της Αναγέννησης Δερύνειας ήταν ένας από τους στόχους της διοίκησης για φέτος το καλοκαίρι και τον έχει επιτύχει σε μεγάλο βαθμό.
Οι επαφές με ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ συνεχίζονται και μέχρι σήμερα έχουν ανανεώσει τα συμβόλαια τους οι Γιαννακού, Μοδ. Σωτηρίου, Φωτίου, Κουλλούρης, Θεράποντος, Σιών Ιωάννου.
Την ίδια ώρα έγιναν και οι πρώτες προσθήκες για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο με τους Χρίστο Μάστρου και Μαρτίνο Σολωμού.
Παράλληλα, η διοίκηση βρίσκεται σε συνεχή επαφή με το προπονητή για την πλήρη στελέχωση του ρόστερ με αξιόλογους ποδοσφαιριστές, ικανούς ν’ ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας.
Από ‘κει και πέρα στο πλάνο υπάρχει η απόκτηση επιθετικού, επιτελικού μέσου, ακραίου μέσου και αμυντικού μέσου.
Στην ομάδα του Αδάμου Αδάμου έχουν προταθεί πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές ενώ να σημειώσουμε ότι η διοίκηση βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με Πορτογάλο επιθετικό ο οποίος αγωνίζεται στην Β' Κατηγορία της Πορτογαλίας με πλούσιο βιογραφικό καθώς επίσης και με Ελλαδίτη ακραίο μέσο.
Επίσης έχουν προταθεί Λετονός αμυντικός μέσος και νεαρός Σλοβένος επιθετικός οι οποίοι είναι διεθνείς με την Εθνική ομάδα Κ21 της χώρας τους.