Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα 04/08 ο καθιερωμένος αγιασμός από τον Πάτερ Ανδρέα στην παρουσία των ποδοσφαιριστών, της τεχνικής ηγεσίας, μελών της διοίκησης, του Δημάρχου Δερύνειας Άντρου Καραγιάννη, του βουλευτή Γιαννάκη Γαβριήλ, αντιπροσωπείας των παλαιμάχων με τους Κόκο Ζάνη και Χρίστο Γιαννακού και μερικών φίλων της ομάδας της Αναγέννησης Δερύνειας.
Ο δήμαρχος Δερύνειας κ. Άντρος Καραγιάννης ευχήθηκε στους ποδοσφαιριστές υγεία πάνω απ' όλα και κάθε επιτυχία στην νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Επίσης διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος Δερύνειας είναι δίπλα στην Αναγέννηση.
Ο Βουλευτής κ. Γιαννάκης Γαβριήλ επισήμανε ότι θα βρίσκεται δίπλα στην ομάδα και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Μεταξύ άλλων τόνισε ότι Δερύνεια = Αναγέννηση, Αναγέννηση = Δερύνεια.
Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Παύλος Παύλου, ευχήθηκε σε όλους να είναι υγιείς και μέσα από την σκληρή δουλειά στις προπονήσεις να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει.
Τέλος εκ μέρους των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών Αναγέννησης ο Κόκος Ζάνης με την σειρά του ευχήθηκε σε όλους υγεία, υπομονή, σκληρή δουλεία και δήλωσε αισιόδοξος ότι η ομάδα θα καταφέρει να εκπληρώσει τους στόχους της.