ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ για την τιμωρία: "Δεχθήκαμε επιθέσεις - Θέλετε να... κλείσουμε το μαγαζί;"

Η Αναγέννηση Δερύνειας εξέδωσε ανακοίνωση για την τιμωρία που δέχθηκε από τον Αθλητικό Δικαστή, όσο αφορά τα γεγονότα με τη λήξη του αγώνα απέναντι στον Π.Ο Ξυλοτύμπου για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Β΄Κατηγορίας.

Αναλυτικά:

"Πρόστιμο €1000
*Καταγγελία κατά της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Δερύνειας για επεισόδια που προκλήθηκαν από ποδοσφαιριστές και παράγοντες μετά την λήξη του αγώνα κατά παράβαση του άρθρου 4 (κβ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ

Από που ως που η συγκεκριμένη παρατηρητής αγώνα μας ρίχνει ευθύνες και μας καταγγέλλει αδίστακτα για επεισόδια.. Μήπως έπρεπε να μείνουμε απαθείς να μας κτυπούν να μας απειλούν, να μας βρίζουν και να μας φτύνουν γιατί η ομάδα μας έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει; Αγωνιστήκαμε για εμάς και για την ιστορία μας και μας ΤΙΜΩΡΕΙΤΕ με €1,000 πρόστιμο. 
ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ?

Ιστορικό Γεγονότων: 
1. Ο αγώνας τελείωσε με νίκη της ομάδας μας με 2 – 1 ,με το αποτέλεσμα αυτό να υποβιβάζεται η ομάδα της Π.Ο Ξυλοτύμπου 2006 στην Γ ΄ Κατηγορία.

2. Διερωτόμαστε πως μπορεί μια ομάδα (παράγοντες – ποδοσφαιριστές ) να προκαλέσουν επεισόδια από την στιγμή που έχουν κερδίσει τον αγώνα.

Τόσο οι ποδοσφαιριστές, προπονητές και παράγοντες τις ομάδας μας παραμείναμε μετά το τέλος του αγώνα, στο κέντρο του γηπέδου για είκοσι λεπτά περίπου καθότι δεχόμασταν προπηλακισμούς και επιθέσεις από τους αντιπάλους ποδοσφαιριστές, φιλάθλους και παράγοντες.

Αυτό το κάναμε για να αποφύγουμε οποιαδήποτε επεισόδια μέσα στον αναβρασμό και στην απογοήτευση που υπήρχε στο στρατόπεδο των αντιπάλων.

Μετά κατευθυνθήκαμε στα αποδυτήρια όπου δηχθήκαμε επιθέσεις και απειλές από τους γηπεδούχους

To πιο τραγικό στην υπόθεση είναι να ξεκινά ο δικός σου αγώνας 4 λεπτά πιο νωρίς από τους υπόλοιπους, να είσαι ο άμεσα υπεύθυνος και να ρίχνεις τις ευθύνες στο πουθενά".