"Έχουν κουραστεί αυτά τα 5-10 άτομα να κουβαλούν όλο το φορτίο"

Η Αναγέννηση ενημερώνει για την 2η στη σειρά Εκλογική Συνέλευση και καλεί τους φίλους και οπαδούς της να προβληματιστούν.

"Αύριο Τρίτη 15/05 η 2η στη σειρά Εκλογική Συνέλευση.

Τα Δεδομένα σήμερα υποδεικνύουν ούτε ότι άυριο θα υπάρξει φως στο Τούνελ. Ως φίλοι και οπαδοί αυτού του Σωματείου πρέπει κι εμείς οι ίδιοι να προβληματιστούμε. 

Αντιλαμβανόμαστε ότι ο τρόπος ζωής έχει αλλάξει, οι καθημερινές υποχρεώσεις (και οικονομικές) και σκοτούρες είναι αυξημένες κτλ. Παρόλα αυτά στην ΔΕΡΥΝΕΙΑ υπάρχει η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ η οποία από την ίδρυση της έμελλε να διαδραματίσει το σημαντικότερο ρόλο στην πολιτική, πολιτιστική και κοινωνικοοικονομική ανάπτυξη της Δερύνειας.

Σε 2 χρόνια δλδ το 2020 είναι τα 100χρονα του 2ου εν ενεργεία Ιστορικότερου Σωματείου της Κύπρου. Μήπως πρέπει να προβληματιστούμε; Μήπως πρέπει να κρατήσουμε το Σωματείο μας Ζωντανό και Δυνατό;

Τα μέλη του επερχόμενου Δ.Σ. σε ποσοστό περί το 95% έκλεισαν ήδη μια 10ετία. Έχουν κουραστεί πλέον αυτά τα 5-10 άτομα να κουβαλούν όλο αυτό το μεγάλο φορτίο στις πλάτες τους. 

Τα περιθώρια στενεύουν, χωρίς την στήριξη, την συμπαράσταση και την εμπλοκή νέων ούτως ώστε να κρατηθεί αυτό το Σωματείο ζωντανό και να συνεχίσει να μας κάνει περήφανους όλους στην Δερύνεια. 

Πρέπει να καταλάβουμε ΟΛΟΙ στην Δερύνεια ότι υπάρχει η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ. Όταν λέμε ΟΛΟΙ εννοούμε ΟΛΟΙ όσοι νιώθουν Δερυνειώτες και αγαπούν την Δερύνεια μας."