Επιστολή προς όλα τα μέλη και φίλους της ομάδας

Ανοικτή Επιστολή προς όλα τα μέλη και φίλους της ομάδας εξέδωσε η Αναγέννησης Δερύνειας.

Ανοικτή Επιστολή προς όλα τα μέλη και φίλους της Αναγέννησης Δερύνειας η οποία έχει σταλεί ταχυδρομικώς μαζί με δύο λαχνούς για την κλήρωση που θα γίνει την ημέρα των Χριστουγέννων, κατά τη διάρκεια της μεγάλης εορταστικής τόμπολας στο Οίκημά μας.

''Αγαπητοί φίλοι, 1η Δεκεμβρίου 2018

Είναι με ιδιαίτερη χαρά που επικοινωνούμε και πάλι μαζί με εσάς, τα μέλη, φίλους, συνδημότες και, γενικά, όσους εκτιμούν το έργο που η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ επιτελεί στους τομείς της αθλητικής δραστηριότητας αλλά και στον πολιτιστικό και ψυχαγωγικό τομέα 

Το 2020, το Σωματείο μας συμπληρώνει 100 χρόνια δραστηριοποίησης. Νιώθουμε ιδιαίτερο το βάρος άλλα και την τιμή, που έλαχε σε εμάς, να είμαστε το Δ.Σ., το οποίο θα έχει υπό την ευθύνη του την οργανωτική δουλειά και προγραμματισμό των εορτασμών αφιερωμένων στα εκατό χρόνια, του ενός από τα δυο αρχαιότερα εν ζωή Σωματεία της Κύπρου. 

Δεν θα ήταν υπερβολή να δηλώσουμε ότι το Σωματείο μας, μέσα από τη διαχρονική δράση του, σημάδεψε τον χαρακτήρα και την εξέλιξη ολόκληρης της κοινότητας της Δερύνειας, σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής της. Μια διαχρονική δράση βασισμένη σε όραμα και προοπτική. Αγώνες στίβου, μουσικά και χορευτικά συγκροτήματα, μουσικές μπάντες, θεατρικές παραστάσεις, χορωδίες, διαλέξεις, προβολές, ποδόσφαιρο, πετόσφαιρα, πολιτιστικές εκδηλώσεις και τόσα άλλα, τα οποία έθεσαν τις βάσεις για την πολιτιστική υποδομή και παιδεία την οποία απολαμβάνουμε σήμερα, μέσα από τη φυσική εξέλιξή τους, τα δημοτικά πολιτιστικά σχήματα και όχι μόνο. Θέλοντας, λοιπόν, να αποδώσουμε τη δέουσα τιμή στο μεγάλο αυτό γεγονός, των εκατοντάχρονων του Σωματείου της Δερύνειας, συστάθηκε ειδική οργανωτική επιτροπή, όροι εντολής της οποίας είναι η διοργάνωση διαφόρων δρώμενων με στόχο την προβολή της δράσης αυτής και, βεβαίως, την απόδοση τιμών και δέουσων ευχαριστιών σε μέλη και βετεράνους του Σωματείου. 

Πέραν αυτού, η καθημερινή προσπάθεια για παροχή αξιοπρεπών συνθηκών άθλησης στη νεολαία μας είναι συνεχής:
Συγκεκριμένα, έχουμε προβεί σε πλήρη ανακαίνιση της Κλειστής Αίθουσας Αθλοπαιδιών: 
- με γενική αλλαγή της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης, για ασφάλεια και εκσυγχρονισμό με τα νέα δεδομένα και απαιτήσεις και κανονισμούς
- με αλλαγή λαμπτήρων οροφής σε Led, για οικονομία άλλα και καλύτερο φωτισμό
- με ανακαίνιση των αποδυτηρίων, δίδοντας σημασία στην καθαριότητα και υγιεινή των χώρων
- σε γενικό λίφτινγκ των βοηθητικών χώρων
- σε αλλαγή της οροφής, με θερμομονωτικά πάνελ
Ετοιμάζουμε, επίσης, γενική αντικατάσταση και αναδόμηση της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης του γηπέδου ποδοσφαίρου. 
Διατηρούμε σε πολύ καλή κατάσταση τις αθλητικές εγκαταστάσεις μας, τόσο στο κυρίως γήπεδο όσο και τις βοηθητικές εγκαταστάσεις με τεχνητό χορτοτάπητα.
Θυμίζουμε τις έντεκα ομάδες και κλιμάκια που διατηρούμε στο Ποδόσφαιρο και τις δέκα, τα οποία δραστηριοποιούνται στην πετόσφαιρα! 
Όπως όλοι γνωρίζουν, το βάρος της συντήρησης του Σωματείου πέφτει πάνω σε άτομα, εντός και εκτός του Δ.Σ., που, στη βάση της εθελοντικής προσφοράς, κάνουν ό,τι είναι δυνατό για τη συγκέντρωση των απαραίτητων πόρων που θα επιτρέψουν τη συνέχιση της δραστηριοποίησης στους τομείς που περιγράψαμε πιο πάνω. Για να έχουν επιτυχία οι προσπάθειες αυτές, θα πρέπει να έχουμε τη συμπαράσταση όλων στον Δήμο μας και στην ευρύτερη περιοχή Αμμοχώστου, τόσο από πλευράς συμμετοχής στις διάφορες εκδηλώσεις και δραστηριότητές μας όσο και στην οικονομική στήριξη της Αναγέννησης.

Προς τον σκοπό αυτό απευθυνόμαστε σε σας, εσωκλείοντας αριθμό λαχείων που τιμώνται προς €10 το ένα και σας παρακαλούμε όπως τα κρατήσετε, για την κλήρωση που θα γίνει την ημέρα των Χριστουγέννων, κατά τη διάρκεια της μεγάλης εορταστικής τόμπολας στο Οίκημά μας. Το αντίστοιχο ποσό μπορείτε να το καταβάλετε σε οποιοδήποτε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, αφού αποκόψετε και παραδώσετε, επίσης, το στέλεχος που θα μπει στην κληρωτίδα.
Όλοι οι αριθμοί που θα συμμετάσχουν στην κλήρωση θα αναρτηθούν στην πινακίδα ανακοινώσεων του Σωματείου, για καλύτερο έλεγχο από κάθε ενδιαφερόμενο.

Είμαστε βέβαιοι ότι για ακόμα μια φορά θα έχουμε τη θετική ανταπόκρισή σας και σας ευχαριστούμε.

Με μεγάλη εκτίμηση,
Για το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ

Παύλος Παύλου
Πρόεδρος

Για περισσότερες πληροφορίες αποτείνεστε στα πιο κάτω μέλη του Δ.Σ.: Δέσπω Αναστασίου, 99340434
Νίκο Γ. Λίλη, 99 68 46 20 και Γαβριήλ Γαβριήλ, 99684600 ή / και 23741412''