ΕΝΤΕΚΑΔΑ ηλικίας 21,63 ετών!

Με ανάρτηση στα social media η Αγία Νάπα αναφέρεται στο τελευταίο παιχνίδι της, στο οποίο ο μέσος όρος ηλικίας στην εντεκάδα ήταν κάτω από τα 22 χρόνια!!

Αναλυτικά:

Η 11άδα της τελευταίας αγωνιστικής με μέσο όρο ηλικίας 21,63 !!!  Και με επιβλητική νίκη με 0-4 !!!

Άλλοι πανηγυρίζουν με ανόδους , άλλοι ότι πλασαρίστηκαν σε καλές θέσεις εμείς θα πανηγυρίσουμε με αυτόν τον τρόπο!

Στο τέλος της χρονιάς η ομάδα τερμάτισε στην τιμητική τέταρτη θέση, πρόκριση στον τρίτο γύρο του κυπέλλου Κύπρου σε βάρος της ΑΕΛ, προώθηση όπως υποσχεθήκαμε Κύπριων νεαρών ποδοσφαιριστών με συντονισμένο πλάνο και συνεργασία με τις ακαδημίες είδαμε φοβερά αποτελέσματα .

Τελευταίο και ποιο σημαντικό όχι μόνο για το σωματείο μας αλλά γενικά στο ποδόσφαιρο είναι ότι η ομάδα τελειώνει την σεζόν χωρίς οικονομικές εκκρεμότητες όπως και έτοιμη να ξεκινήσει την επόμενη χρόνια με όλα τα απαραίτητα εφόδια σε θέματα οργάνωσης .

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ποδοσφαιριστές μας και το προπονητικό τιμ για το υπέροχο αυτό ταξίδι που κατά τα φαινόμενα θα είναι και το τελευταίο σαν διοίκηση!

Επίσης τις θερμές μας ευχαριστίες, στον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο της Αγίας Νάπας, όλους τους επιχειρηματίες και εταιρείες, αλλά καί όλο τον κόσμο που βοήθησαν οικονομικά και στήριξαν αυτή την ομάδα !!!

Τέλος, ένα μεγάλο μπράβο σε όλες τις ομάδες όλων των κατηγοριών, αλλά και ένα ευχαριστώ στις αντιπάλες ομάδες που αγωνιστήκαμε την φετίνη χρονιά για το ωραίο ποδόσφαιρο και την φιλοξενία τους. 

Καλή συνέχεια σε όλους και καλό καλοκαίρι !!!