Μόνος στην κορυφή ο Άρης, ακολουθεί ντέρμπι

Μετά από έξι αγωνιστικές δράσης ο Άρης με απολογισμό δεκατρείς βαθμούς οδηγεί την κούρσα του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας.

Ακολουθούν Ολυμπιακός και Εθνικός Άχνας  με απολογισμό δώδεκα βαθμούς και πιο κάτω με δέκα βαθμούς Καρμιώτισσα Πολεμιδιών, Οθέλλος Αθηαίνου και ΘΟΪ Λακατάμιας.

Μετά την ολοκλήρωση και της 6ης αγωνιστικής μόνο ο Εθνικός Άχνας συνεχίζει να διατηρείται αήττητος.

Τετάρτη συνεχόμενη νίκη του Ολυμπιακού, δεύτερη συνεχόμενη για την Αγία Νάπα που μέσα σε δύο αγωνιστικές από το μηδέν έφτασε στους έξι βαθμούς.

Πρώτη φετινή εκτός έδρας νίκη για τον Άρη όπως επίσης και για τον Οθέλλο, πρώτη εντός έδρας ήττα για την Ομόνοια Αραδίππου.

Η Αναγέννηση Δερύνειας μετρά πέντε συνεχόμενες αγωνιστικές χωρίς νίκη και μετά την εντός έδρας ήττα από τον Άρη, κατρακύλησε στο τελευταίο σκαλοπάτι.

Ο Οθέλλος έχει να επιδείξει την καλύτερη επιθετική γραμμή (12 τέρματα) και ο Εθνικός Άχνας την καλύτερη αμυντική γραμμή με παθητικό 3 τέρματα.

Χωρίς ισοπαλία συνεχίζουν Ολυμπιακός, Ακρίτας Χλώρακας, Ομόνοια Αραδίππου, ΑΕΖ και Αγία Νάπα.

Η ΜΕΑΠ διατηρεί το μηδέν παθητικό στην έδρα της όπου μάζεψε και τους επτά βαθμούς της.

Την κούρσα των σκόρερ οδηγούν με έξι τέρματα οι Ρόμο (Ολυμπιακός), Σολάρι (Οθέλλος Αθηαίνου) και ακολουθούν με πέντε τέρματα Πατουλέα (Ομόνοια Αραδίππου) και Χοβσεπιάν (ΘΟΪ Λακατάμιας).

Η αυλαία της έβδομης αγωνιστικής θα ανοίξει την ερχόμενη Παρασκευή με τις αναμετρήσεις Ολυμπιακός – Εθνικός Άχνας (απευθείας από τη Cytavision) και ΘΟΪ Λακατάμιας - ΜΕΑΠ.