ΚΙΤΤΟΣ:"Βρήκαμε την ψυχολογία/Τέσσερις ομάδες για την άνοδο"

Η Αγία Νάπα αν και πραγματοποίησε ένα κακό ξεκίνημα την φετινή χρονιά, στη συνέχεια βρήκε τα πατήματα της και εδώ και τέσσερις αγωνιστικές παραμένει αήττητη. Ο Ανδρέας Κίττος μιλάει στο kerkida.net για την φετινή προσπάθεια της ομάδα του, για τις συνεχόμενες ήττες που δέχτηκαν στο ξεκίνημα και για τους στόχους τους. Σχολιάζει το το επερχόμενο παιχνίδι με τον Ονήσιλο και τις ομάδες που ξεχώρισε ο ίδιος στο φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κύπριου τερματοφύλακα...

Για το κακό ξεκίνημα της Αγίας Νάπας...

“Είχαμε ένα άσχημο ξεκίνημα. Είχαμε 4 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια. Καταφέραμε να κάνουμε μια καλή πορεία τα τελευταία παιχνίδια με ένα σερί αήττητων παιχνιδιών. Η ομάδα βρήκε την ψυχολογία που της έλειπε. Δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις και θέλουμε να ελπίζουμε ότι θα συνεχίσουν οι επιτυχίες. Θέλουμε να ξεφύγουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας”.

Για το παιχνίδι με τον Ονήσιλο...

“Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, υπάρχει κίνητρο και από τις δύο ομάδες. Ο Ονήσιλος έδειξε ότι είναι υπολογίσιμη ομάδα πρέπει να είμαστε σοβαροί και να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας".

Για τις ομάδες που ξεχώρισε στο φετινό πρωτάθλημα...

“Είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα οι ομάδες που θα παλέψουν για άνοδο είναι ο Οθέλλος, ο Ολυμπιακός, ο Άρης και ο Εθνικός Άχνας. Έδειξαν και οι τέσσερις ομάδες ότι έχουν το υλικό και τις δυνατότητες να φτάσουν μέχρι το τέλος στην διεκδίκηση της ανόδου”.