«Χαρακτήρας και ψυχικά αποθέματα»

Με τον γκολκίπερ της ΑΠΕΠ Γιώργο Παπαδόπουλο επικοινώνησε η ιστοσελίδα μας www.kerkida.net για να μας σχολιάσει τα δύο τελευταία παιχνίδια της ομάδας του, με την Παρεκκλησιά και την Ελπίδα. Ο διεθνής με τις Εθνικές ομάδες τερματοφύλακας που πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με την ομάδα της Πιτσιλλιάς αναφέρθηκε…

Για το παιχνίδι της Τετάρτης με την Παρεκκλησιά και τις φήμες που το συνόδευαν: «Οι φήμες οργίαζαν πριν από το παιχνίδι, πολλοί μιλούσαν για… φιλικό αγώνα. Όμως όλοι αυτοί πήραν τις απαντήσεις τους αφού κόντρα σε όλες τις προβλέψεις που ήταν υπέρ της Παρεκκλησιάς, εμείς ήμασταν οι νικητές».

Για την κομβική του παρουσία με το απεκρουσμένο πέναλτι στο 1-1: «Το ότι απέκρουσα πέναλτι στο 1-1, σε ένα κρίσιμο χρονικά σημείο δεν με αναδεικνύει MVP της αναμέτρησης. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι πιστεύω ότι MVP ήταν ο χαρακτήρας και τα ψυχικά αποθέματα της ομάδας. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από το πρώτο ημίχρονο και καταφέραμε να κάνουμε την ανατροπή».

Για το παιχνίδι με την Ελπίδα: «Το ότι η ομάδα παλεύει, φάνηκε και στο παιχνίδι με την Ελπίδα. Κατά την άποψη μου ήταν άδικη η ήττα μας με βάση την απόδοσή μας. Εμείς κρατούσαμε την μπάλα καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και αναζητούσαμε το γκολ. απλά η Ελπίδα κατάφερε να σκοράρει νωρίς και να αμυνθεί αποτελεσματικά».

Για το μέλλον της ΑΠΕΠ: «Παρά τις αντιξοότητες και την κακή βαθμολογική θέση, η ομάδα δεν τα παρατάει. Στο μυαλό μας υπάρχει το ότι μαζέψαμε 11 βαθμούς, άσχετα αν μας αφαιρέθηκαν οι εφτά λόγω τιμωριών. Το μόνο βέβαιο είναι ότι η ΑΠΕΠ θα συνεχίσει να παλεύει και να προσπαθεί σε όλα τα παιχνίδια της για να έχει βαθμολογικό κέρδος. Δεν θα έχει καμία ομάδα εύκολο έργο απέναντι μας, έστω και αν θα είναι το φαβορί».

Για το δικό του μέλλον: «Είμαι αισιόδοξος για το μέλλον μου. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχω παίξει πάνω από 60 επίσημα παιχνίδια και αυτό με έχει βοηθήσει να βελτιωθώ αγωνιστικά. Για μένα το βασικό είναι να αγωνίζομαι και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν στην ώρα τους. Αυτό είναι το βασικό κομμάτι για ένα τερματοφύλακα. Απ’ εκεί και πέρα, προσγειωμένα και με πολλή δουλειά μπορώ να είμαι αισιόδοξος».