"Θέλω Κύπριους, ομάδες βάζουν 8-10 εκ. και χάνουν το πρωτάθλημα"

Στον Άστρα 92.8 μίλησε ο Πρόεδρος του Άρη, Σταύρος Δημοσθένους. Διαβάστε τις κυριότερες τοποθετήσεις του. 

Για το γήπεδο της Λεμεσού: "Είναι η γνωστή η κόντρα που έχω ειδικά εγώ με τους υπευθύνους του ΓΣΟ. Το γήπεδο θα γίνει, δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα. Ο δύσκολος δρόμος έχει φτάσει στο τέλος. Ο Πρόεδρος το πήρε προσωπικά, πιστεύω ότι θα έχουμε γήπεδο. Δεν είναι κάτι εύκολο, υπάρχουν δυσκολίες. Νομίζω ότι με κάποιους καλούς τρόπους που βρέθηκαν για να χρηματοδοτηθεί το έργο, πιστεύω ότι θα έχουμε γήπεδο. Ήταν γνωστό ότι θα υπάρξει πρόβλημα με την Ε.Ε. Νομίζω ότι υπάρχουν λύσεις, είμαι πολύ αισιόδοξος"

Για τα νέα του Άρη: "Ο στόχος είναι η επιστροφή. Θα κάνουμε τα πάντα στο να ανέβουμε και πάλι. Θα βασιστώ στις γνώσεις του Χρύση. Ελπίζω οι ποδοσφαιριστές να βοηθήσουν κι΄αυτοί. Έχει ανέβει το επίπεδο στην Β΄Κατηγορία. Είναι οι Κύπριοι παίκτες που καταθέτουν ψυχή. Μπαίνουν στο γήπεδο και τα δίνουν όλα. Αυτό ισχύει στην Β΄Κατηγορία. Φέτος είδαμε ότι ανέβηκε η ΕΝΠ με μικρή διαφορά. Δεν είναι εύκολο το πρωτάθλημα. Είναι πολύ πιο δύσκολο πρωτάθλημα από την πρώτη κατηγορία. Υπάρχουν διαφορετικά γήπεδα. Δεν τα παρατάμε, είμαστε εδώ.  Εδώ ομάδες που βάζουν 8-10 εκ. χάνουν το πρωτάθλημα για ένα βαθμό"

"Θέλω Κύπριους παίκτες. Θα βρω μικρούς ξανά, να δουλέψουν με τον Χρύση. Νεαρά ταλέντα 19, 20, 21 ετών. Θέλω να αγωνίζονται περισσότεροι Κύπριοι"

Για τον Γιώργο Παπαδόπουλο: "Αξιόλογο παιδί. Δεν έχουμε μιλήσει καν. Υπάρχουν παίκτες όμως που υποτιμούν την δεύτερη κατηγορία, δεν μιλώ για τον Γιώργο. Αν ένας παίκτης όμως έρθει στον Άρη και κάνουν 15-20 συμμετοχές είναι βοηθητικό. Δυστυχώς αυτοί θα μείνουν στο ράφι"

"Ο Κολοκούδιας είναι παίκτης πρώτης κατηγορίας. Το παιδί ξέρει ότι το ποδόσφαιρο είναι ποδόσφαιρο. Βγήκε, έπαιξε, διακρίθηκε"

"Εγώ είχα παιδιά στον Άρη, 3-4 χρόνια μαζί μου. Μετά ήθελαν να μείνουν ελεύθεροι όταν πέσαμε. Κατά 80% θα καταστραφούνε"

"Είναι κακό όνειρο να βλέπεις ότι πετάς όταν είσαι στο κρεβάτι. Οι παίκτες πρέπει να πάνε σε ομάδες που τους δίνουν τις ευκαιρίες. Η Σαλαμίνα, η ΑΕΛ, δώσανε ευκαιρίες"

"Είδαμε αλλαγές με τον Γιώργο Κούμα"