"Ένα πρωτάθλημα που δεν είμαστε και τόσο σίγουροι για την αξιοπιστία του..."

Aνακοίνωση από τους οργανωμένους του Άρη. Οι "Ταξίαρχοι" αναφέρονται στη νέα σεζόν και στο τέλος της θητείας του Σταύρου Δημοσθένους:

"Αγαπητοί φίλοι και οπαδοί του Άρη Λεμεσού,

Ακόμα μια ποδοσφαιρική χρονιά έφτασε στο τέλος της. Η ομάδα μας, είναι αναγκασμένη να παίξει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στην Β' Κατηγορία. Σε ένα πρωτάθλημα, με νέα δομή και φιλοσοφία που δεν είμαστε και τόσο σίγουροι για την αξιοπιστία του.

Με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο και έχοντας κερδίσει 68β. ο ΑΡΗΣ, θα παραμείνει στην Β' Κατηγορία, σε ένα ιδιαίτερο πρωτάθλημα, που δεν αξίζει τον κόπο να ψάξεις λόγους και αιτίες για την αποτυχία της ανόδου.

Να ευχαριστήσουμε όσους ίδρωσαν και πόνεσαν την φανέλα του Άρη στην φετινή χρονιά και τον προπονητή Νικόλα Μαρτίδη, που μετρά ένα απίστευτο σερί 13 νίκες και 2 ισοπαλίες σε 15 αγώνες πρωταθλήματος.

Το τέλος της χρονιάς μας βρίσκει σε μια ιδιαίτερη θέση, αφού όπως φαίνεται είναι η αρχή μιας νέας εποχής για τον Άρη. Η επικείμενη εκλογική συνέλευση αναμένεται ότι θα αναδείξει νέο διοικητικό συμβούλιο και νέο πρόεδρο, αφού ήδη ο νυν πρόεδρος κ. Σταύρος Δημοσθένους υπέβαλε την παραίτηση του. Ευχαριστούμε τον κ. Δημοσθένους για όσα προσέφερε στον Άρη, όπως τα τρία συναπτά έτη στην ανώτατη κατηγορία, ως επίσης και το ότι, με τα όσα ανακοινώθηκαν, παραδίδει την ομάδα χωρίς χρέος, σε μια εποχή που τα πλείστα σωματεία αντιμετωπίζουν οικονομικά θέματα.

Εμείς ως οπαδοί του Άρη Λεμεσού, θέλουμε να καλέσουμε, για ακόμα μια φορά, όλους τους φίλους και οπαδούς της ομάδας δίπλα μας. Ο ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ, αξίζει να έχει τον κόσμο του δίπλα του, στην κερκίδα και όχι απέναντι του ή στον καναπέ. Η αποστασιοποίηση από την ομάδα, δεν ωφελεί τίποτα και κανένα. Η οικογένεια του ΑΡΗ, είναι ανοιχτή να σας δεχθεί πίσω όλους. Όποιος αναλάβει την ομάδα, να την οδηγήσει άμεσα εκεί που της αρμόζει, μακριά από μουρμουριτά, μιζέρια, σκιές και σκοτάδια του παρελθόντος.

Με εκτίμηση 
ΤΑΞΙΑΡΧΟΙ"