ΜΑΚΡΙΔΗΣ: "Να ενώσω τον κόσμο μας-Έχουμε προτάσεις για Εταιρεία"

Στην ιστοσελίδα μας kerkida.net μίλησε ο Μάριος Μακρίδης, που εκλέγηκε το βράδυ της Τετάρτης,  πρόεδρος του Σωματείου του Άρη Λεμεσού.

Για την εκλογή του… “Υπήρξα πολλά χρόνια στον Άρη, από μικρό παιδί. Ήμουν ποδοσφαιριστής, προπονητής, μέλος του συμβουλίου. Θα προσπαθήσω να ενώσω τον κόσμο του Άρη. Να φέρω τον κόσμο ξανά στην ομάδα. Κακά τα ψέματα μείναν πολύ λίγοι οπαδοί του Άρη. Στόχος είναι να έρθει πίσω ο κόσμος με την προοπτική να επανέλθουμε στην Α΄Κατηγορία, όπου και ανήκουμε”.

Για το ενδεχόμενο να αναλάβει τη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος, Εταιρεία: “Υπάρχουν κάποιοι που ενδιαφέρονται να έρθουν κοντά. Θα μελετηθούν οι οποίες προτάσεις και το συμβούλιο θα δει αν αυτό συμφέρει τον Άρη. Έχουμε 2-3 προτάσεις όμως δεν είναι ολοκληρωμένες”

Για το ενδιαφέρον του Βαγγέλη Τσαγγαρίδη(ΕΔΩ το ρεπορτάζ)… “Ένας από αυτούς που έδειξαν ενδιαφέρον είναι ο Βαγγέλης Τσαγγαρίδης. Προσωπικά δεν μίλησα μαζί του, όμως μιλάει κάποιος άλλος από τον Άρη. Περιμένουμε την τελική του απόφαση ως το τέλος της βδομάδας και αν γίνει θα μελετηθεί από το νέο μας Συμβούλιο και θα δώσουμε αμέσως την απάντηση μας”.

Το μήνυμα του στους φίλους του Άρη... “Κάνω έκκληση στον κόσμο να έρθει κοντά και να βοηθήσει την ομάδα με οποιονδήποτε τρόπο. Η πιο μικρή εισφορά θα είναι μεγάλη οικονομική βοήθεια”.