“Όσοι μας υποτίμησαν, το πλήρωσαν”

Ο ΑΣΙΛ που επέστρεψε στις νίκες την περασμένη αγωνιστική κόντρα στον Διγενή Ορόκλινης θέλει το Σάββατο να βάλει δύσκολα στην Καρμιώτισσα, με στόχο να φύγει με το βαθμολογικό κέρδος από τα Π.Πολεμίδια.

Η ιστοσελίδα μας www.kerkida.net επικοινώνησε με τον προπονητή των κιτρινόμαυρων, Μάριο Αποστόλου, που μας μίλησε μεταξύ άλλων για την δύσκολη αποστολή της ομάδας του και για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα…

Για την προετοιμασία που γίνεται ενόψει Καρμιώτισσας…

“Η ομάδα προετοιμάζεται σκληρά και με το ίδιο πλάνο που ακολουθούμε με ομάδες της πρώτης πεντάδας. Δεν υπάρχει άγχος στους ποδοσφαιριστές και δουλεύουν όλοι ορεξάτοι γιατί θέλουν πολύ να κατακτήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Ειδικά μετά το παιχνίδι και τη νίκη με τον Διγενή είμαστε πολύ αισιόδοξοι. Πάμε Λεμεσό για κάτι θετικό, σεβόμενη τον αντίπαλο που είναι σίγουρα πολύ δυνατή ομάδα και δεν βρίσκεται τυχαία εκεί που είναι”.

Για το δύσκολο πρόγραμμα….

“Αν και μας έχουν χαμένους κόντρα σε Καρμιώτισσα και Οθέλλο, με ένα έστω βαθμό σε αυτά τα παιχνίδια κάνουμε μεγάλο βήμα για τον στόχο της παραμονής. Μέχρι τώρα αποδείξαμε πως όσοι μας υποτίμησαν το πλήρωσαν, έτσι δεν φοβόμαστε τους “μεγάλους” αντιπάλους”.

Για τα αγωνιστικά νέα και τις μεταγραφές…

“Για πρώτη φορά φέτος έχω όλους τους παίκτες στη διάθεση μου, χωρίς κάρτες και τραυματισμούς κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Οι δύο Ρουμάνοι ποδοσφαιριστές μέχρι στιγμή έδωσαν άλλο αέρα στην ομάδα και είμαστε ευχαριστημένοι.

Ο Frincu είναι ένας εξαιρετικός στόπερ που έδωσε σημαντικές βοήθειες πίσω και μας “έδεσε” την άμυνα. Ο Ciocalteu έδειξε πολύ καλά στοιχεία κόντρα στον Διγενή, με μόλις 3 προπονήσεις. Είναι γρήγορος και πολύ καλός χειριστής της μπάλας ενώ με την πάροδο του χρόνου θα μπει και στο πνεύμα του “σκληρού” παιχνιδιού της Κατηγορίας αυτής”.

Για τη διοίκηση…

“Θέλω ένα πω ένα δημόσιο ευχαριστώ στη διοίκηση για τις πολλές προσπάθειες που καταβάλει από την αρχή της χρονιάς και καταφέρνει, παρά τις δυσκολίες, να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις τις. Αυτό μας βοηθάει πολύ αφού διατηρείται το καλό κλίμα στα αποδυτήρια και τα αποτελέσματα τα βλέπουμε στο γήπεδο”.