Έβαλε μπρος (φωτορεπορτάζ)

Πρώτη συγκέντρωση για τον ΑΣΙΛ την Τρίτη υπό την παρουσία προέδρου, γενικού διευθυντή και γνωριμία τεχνικού τιμ με παλιούς και νεοφθερμένους ποδοσφαιριστές.

Ο προπονητής της ομάδας, Βέσκο Μιχαήλοβιτς, παρουσίασε το τιμ του, Άγγελο Μισό (βοηθό), Γιώργο Κουή (γυμναστή), Ανδρέα Λυμπουρή (έφορο-προπονητή τερματοφυλάκων), Ανδρέα Ανδρέου (φυσιοθεραπευτή), Ιονέλ Ουνουφρέι (φροντιστή) και αναφέθηκε εν συντομία στο φετινό στόχο του ΑΣΙΛ που δεν είναι άλλως από το να δει ένα ισχυρό σύνολο, άκρως ανταγωνιστικό και πειθαρχημένο σε όλους τους τομείς.

Στις 28/7 θα γίνει η πρώτη επίσημη προπόνηση, παρουσία Δ.Σ, μελών και φίλων της ομάδας όπου θα γίνει και ο καθιερωμένος αγιασμός για την νέα αγωνιστική σεζόν.