"Το Δ.Σ. είναι δίπλα τους και το ξέρουν"

Με δελτίο Τύπου ο ΑΣΙΛ αναφέρεται στο πως αντιδρά η ομάδα στη νέα αναβολή του προγράμματος.

Δελτίο τύπου 10/11/2016

Νέα ανατροπή στο πρόγραμμα αγώνων της ομάδας μας αφού ο προγραμματισμένος για το ερχόμενο Σάββατο αγώνας με το ΘΟΙ Λακατάμιας αναβάλλεται για τις 30/11/2016. Ένα εξ΄υπαρχής δύσκολο πρόγραμμα γίνεται ακόμα πιο δύσκολο και η Τεχνική μας ηγεσία καλείται να βρει λύσεις.

Το αρχικό πρόγραμμα μας υποχρέωσε να ταξιδέψουμε σε Πάφο και Πόλη Χρυσοχούς στις 3 πρώτες αγωνιστικές, ενώ την 7η και 8η αγωνιστική είχαμε δύο συνεχόμενους εκτός έδρας αγώνες. Ταυτόχρονα αντιμετωπίσαμε τις 5 από τις 6 ομάδες που διεκδικούν άνοδο στις πρώτες 8 αγωνιστικές.

Η πρώτη αναβολή με ΕΝΠ πέραν του ότι ήρθε σε μια περίοδο που οι ομάδες βρίσκουν ρυθμό, μας υποχρέωσε σε απραξία 2 βδομάδων και ακολούθως σε 3 παιχνίδια φωτιά με Ολυμπιακό, ΕΝΠ και Οθέλλο σε διάστημα 7 ημερών.

Τώρα, που μπαίνουμε σε ένα πρόγραμμα με ομάδες θεωρητικά της ίδιας περίπου δυναμικότητας θα έχουμε και πάλι 2 βδομάδες απραξία και ακολούθως θα πρέπει να δώσουμε 3 αγώνες σε διάστημα 7 ημερών με ΑΣΣΙΑ (26/11), ΘΟΙ (30/11) και ΑΛΚΗ 3/12. Και έπεται και ο 2ος γύρος του Κυπέλλου Κύπρου με διπλούς αγώνες στον οποίο (δυστυχώς) προκριθήκαμε.

Όπως αναφέρουμε και πιο πάνω το Τεχνικό Επιτελείο αλλά και οι ποδοσφαιριστές καλούνται να βάλουν τα δυνατά τους και να βρουν εκείνους τους τρόπους που θα βοηθήσουν την ομάδα να έχει τις λιγότερες δυνατές συνέπειες. Το Δ.Σ. είναι δίπλα τους και το ξέρουν.

Η καλή εικόνα και η υγεία που εκπέμπει αυτή η ομάδα είμαστε σίγουροι ότι όχι απλά θα συνεχίσει αλλά και όταν «στρώσει» το πρόγραμμα μας θα βελτιωθεί και θα δώσει πέραν των καλών εμφανήσεων και πολύ καλύτερα αποτελέσματα.