Τέλος μετά από δυο σεζόν (Σεβασμός σε Βέσκο/ΑΣΙΛ)

Μετά από δύο χρόνια συνεργασίας οι δρόμοι του Ρόμαν Μπολμποσιάν και του ΑΣΙΛ χωρίζουν.

Ο 31χρονος αμυντικός μέσος μένει ελεύθερος και με αρκετές εμπειρίες στις πλάτες του ψάχνει την επόμενη πρόκληση στην καριέρα του.

Τη λήξασα σεζόν, ο αριστεροπόδαρος αμυντικός είχε 16 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Β΄Κατηγορίας τερματίζοντας με τον ΑΣΙΛ στην 8η θέση της βαθμολογίας.

Ο Μπολμποσιάν μέσα από το kerkida.net αποχαιρετάει και ευχαριστεί τον ΑΣΙΛ για την κοινή πορεία τους αυτές τις δύο σεζόν, με τα πιο κάτω λόγια…

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη μέχρι πρότινος ομάδα μου, τον ΑΣΙΛ. Μετά από δύο γεμάτα χρόνια, πλέον δεν θα θα συνεχιστεί η συνεργασία μας. Σε αυτά τα δύο χρόνια η ομάδα βελτιώθηκε πάνω από όλα στη νοοτροπία και στον επαγγελματισμό. Δουλεύοντας πειθαρχημένα και με σωστό πλάνο έφτασε να ένα ανταγωνιστικό πλέον επίπεδο. Στο να προοδεύσει αυτή η ομάδα βοήθησε τα μέγιστα η ασφάλεια και οι συνθήκες που πρόσφερε η διοίκηση, ο Βέσκο Μιχαϊλοβιτς με την προσωπικότητα και τις γνώσεις του και φυσικά οι ποδοσφαιριστές για την ψυχή που κατέθεσαν. Καλή τύχη στον ΑΣΙΛ και πάντα επιτυχίες”.