"Θέλουμε την νίκη με τον Ολυμπιακό"

Δηλώσεις Κωνσταντίνου Δημητρίου στην επίσημη σελίδα του ΑΣΙΛ. Ο φορμαριαμένος, αριστερός μπακ εκ Λεμεσού μίλησε για την νέα του σελίδα στον ΑΣΙΛ, την πορεία της ομάδας μέχρι τώρα και έστειλε μήνυμα στον κόσμο.

Αναλυτικά:

"Εϊμαι χαρούμενος που ανήκω στην ιστορική ομάδα του ΑΣΙΛ, μιας ομάδας που περιβάλλεται από ανθρώπους με αγάπη προς τον Σύλλογο και μεταδιδουν υγεία και επαγγελματισμό.

Η μέχρι σήμερα πορεία μας δεν μας ικανοποιεί αλλά ούτε μας απογοητεύει. Είμαστε μια ολοκαίνουργια ομάδα η οππόα φέτος έχει πολλές ατυχίες με τραυματισμούς (Θεμιστοκλέους, Ντιαλό, Πελαγίας, Bemba, Andiolo,Ρεγκάκος). Παρ όλα αυτά, όλοι όσοι είμαστε εδώ παλεύουμε μαζί, σαν ομάδα, με την καθοδήγηση του κόουτς, και παιχνίδι με παιχνίδι βελτιωνόμαστε. Νικήσαμε Άρη, χάσαμε άδικα με Οθέλλο, ανατρέψαμε σκορ με Διγενή και γενικά δείχνουμε μιαν ομαδική προσπάθεια που θέλει και η Διοίκηση να βλέπει.

Το ματς με τον Ολυμπιακό είναι δύσκολο αλλά είναι κι απ τα ματς που θέλουν όλοι να παίξουν. Στόχος μας οι 3 βαθμοί και τίποτα άλλο. Αν νικήσουμε ίσως δούμε νέες προοπτικές στην πορεία. Ποιός ξέρει;.Με λίγη τύχη, που δεν την έχουμε φέτος καθόλου, ίσως τα καταφέρουμε και το Σάββατο.

Τέλος, θέλω να πω ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στους λίγους αλλά πιστούς μας φίλους για την στήριξη τους και εύχομαι να μαζευτούν ακόμα περισσότεροι γιατί το αξίζει αυτή η ομάδα"