ΠΡΟΕΔΡΟΣ ο Γ. Χρίστου! (Το νέο Δ.Σ)

Ο ΑΣΙΛ εξέδωσε ανακοίνωση μετά την Έκτακτη Γεν. Συνέλευση που ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης.

Ενημέρωση Δ.Σ (20/03/2019)

Ολοκληρώθηκε πρίν λίγο η Έκτακτη Γεν. Συνέλευση του Σωματείου μας στην οποία παρευρέθηκαν αρκετά από τα μέλη που είναι εγγεγραμμένα στα μητρώα του ΑΣΙΛ για να ψηφίσουν την σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Μέσα από αυτήν την διαδικασία, δόθηκε η εντολή στον μέχρι πρότινος Γενικό Διευθυντή του Σωματείου, κ. Γιώργο Χρίστου, όπως αναλάβει την προεδρία του Α.Σ.Ι.Λ.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Πρόεδρος: Γιώργος Χρίστου
Γεννήθηκε στις 09 του Σεπτέμβρη το 1986 στην Λάρνακα. Σπούδασε στην Αγγλία διοίκηση Αθλητισμού και Μάρκετινγκ (Canterbury University) και πήρε μεταπτυχιακό (MBA) στην Λευκωσία στον τομέα της Διοίκησης και Ανάπτυξης Αθλητικών Σωματείων και Εταιρειών. Από το 2012/2013 είναι στον ΑΣΙΛ από το πόστο του Γενικού Διευθυντή και Εκπροσώπου Τύπου. Είναι ιδρυτικό στέλεχος της εταιρείας PromoteWay, γνωστή στην υπηρεσία κινηματογράφισης αθλητικών αγώνων.

Γεν. Γραμματέας: Σταύρος Παπασταύρου
Γεννήθηκε στις 04 Μαρτίου το 1982 στην Λευκωσία. Η καταγωγή του είναι η Λύση. Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός και πλέον ασχολείται ως Head of Risk Management σε ιδιωτική εταιρεία στην Λευκωσία.

Ταμίας: Στέλια Μιχαήλ
Γεννήθηκε στην Λάρνακα τον Ιανουάριο του 1991 με καταγωγή από Λύση και Λιμνιά Αμμοχώστου. Σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στην Θεσσαλονίκη. Μετά την επιστροφή της στην Κύπρο ξεκίνησε τo μεταπτυχιακό της στο Marketing Management στο UcLan Cyprus. Εργάζεται σαν λογίστρια σε λογιστικό γραφείο στην Λάρνακα.

Το Δ.Σ είναι 15μελές βάση και του Καταστατικού.