Μήνυμα Προέδρου:"Όσοι αγαπούν την Ιδέα που ονομάζεται ΑΣΙΛ..."

Το Δ.Σ του ΑΣΙΛ με ανακοίνωσή του ενημερώνει για το μήνυμα που έστειλε ο νέος προέδρου της ομάδας κ. Γιώργου Χρίστου μετά την εκλογή του.

"Ο νέος πρόεδρος του ΑΣΙΛ κ. Χρίστου, ανάφερε σε σύντομη του ομιλία μετά την εκλογή του, ότι είναι ιδιαίτερη τιμή για τον ίδιο να τυγχάνει καθολικής αποδοχής από τα μέλη ενός ένδοξου και ιστορικού Σωματείου και κυρίως, μεγάλη περηφάνια αλλά και αίσθημα ευθύνης για την πλήρη εμπιστοσύνη που έχει από τον Επίτιμο Πρόεδρο και αιμοδότη του Σωματείου, κ. Γιώργο Πυρίσιη.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια, τόνισε, σκοπεύει να εργαστεί, όπως έκανε τα τελευταία 6 χρόνια, για να διατηρήσει και να αναβαθμίσει τον ΑΣΙΛ εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων αφού ΑΣΙΛ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο αλλά σημαίνει ιστορία, κοινωνία και πολιτισμός.

Τέλος, ζήτησε την βοήθεια, μικρή ή μεγάλη, από όλους όσους αγαπούν αυτήν την Ιδέα που ονομάζεται ΑΣΙΛ ώστε να συνεχίσει να επιβιώνει και να δυναμώνει μέσα στο χρόνο ενώ ευχαρίστησε τον Επίτιμο Γενικό Γραμματέα, κ. Κυριάκο Κουή, το μέλος του Δ.Σ, κ. Λούκα Γρηγορά και τον Αντιπρόεδρο Κώστα Μάμα, οι οποίοι, το 2012, υπό δύσκολες συνθήκες, τον προσέλαβαν ως διευθυντή του Σωματείου και του έδωσαν την ευχέρεια αλλά και την ευκαιρία να προσφέρει και να οργανώσει το Ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας".