Ο Μέγας Χορηγός του ΑΣΙΛ (βίντεο)

O ΑΣΙΛ με ένα εντυπωσιακό βίντεο και την πιο κάτω ανακοίνωση, παρουσιάζει τον μέγα χορηγό του για τη σεζόν 2019-20, που θα είναι η εταιρεία, Bet On Alfa.

Ανακοίνωση για Μέγα Χορηγό

Το Δ.Σ του Σωματείου μας χαιρετίζει την, σπουδαίας σημασίας, συνεργασία με την εταιρεία Bet On Alfa για την σεζόν 2019/2020. 

Η εταιρεία Bet on Alfa Ltd, είναι μια 100% Κυπριακή εταιρεία η οποία ιδρύθηκε το 2009 στην Λευκωσία. Είναι αδειοδοτημένη από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου, με άδειες Κλάσης Α και Β, οι οποίες επιτρέπουν τη διεξαγωγή αθλητικών στοιχημάτων σε καταστήματα επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας και διαδικτυακά στο www.betonalfa.com.cy.

Αρχικά η Bet on Alfa ήταν γνωστή στο ευρύ κυπριακό κοινό ως εταιρεία που διέθετε πρακτορεία στοιχημάτων ενώ στη συνέχεια εμφανίστηκε και διαδικτυακά για να εξυπηρετεί το κοινό και online με μια νέα και ενδιαφέρουσα εμπειρία στοιχηματισμού, ακολουθώντας την εξέλιξη και τις ανάγκες της εποχής.

Επί του παρόντος, υπάρχουν 63 καταστήματα σε ολόκληρη την Κύπρο, αριθμός που αναμένεται να αυξηθεί στο προσεχές μέλλον και πάνω από 1,500 online στοιχήματα την ημέρα. Έχοντας παρέλθει σχεδόν μία δεκαετία από την εμφάνιση της, η Bet on Alfa αναδεικνύεται ως μια από τις πιο ανταγωνιστικές εταιρείες στο χώρο του αθλητικού στοιχήματος στην Κύπρο.

Η ολοένα και αυξανόμενη στροφή των Κυπρίων προς τις υπηρεσίες της, πηγάζει από τη γνώση του ονόματος «BetonAlfa», τις ανταγωνιστικές αποδόσεις, για τη δυνατότητα που δίνει στους παίκτες της να συμπεριλάβουν κυπριακούς ποδοσφαιρικούς αγώνες στο κουπόνι του στοιχήματός τους και κυρίως από την αξιοπιστία που έχει δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια.

Η εταιρεία Bet on Alfa διαθέτει μεγάλη γκάμα στοιχημάτων Pre-game και Live στα περισσότερα δημοφιλή αθλήματα, όπως ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, τένις, κρίκετ, ράγκμπι, φόρμουλα 1, καθώς και ειδικά στοιχήματα σε γεγονότα όπως το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου, ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, ευρωπαϊκός διαγωνισμός τραγουδιού «Eurovision».

Η Bet on Alfa δεσμεύεται να υιοθετεί και να υποστηρίζει πρακτικές Υπεύθυνου Στοιχηματισμού. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.responsiblegambling.gov.cy