Ανακοίνωσε Αλαμάνγκο

Το Δ.Σ. του Διγενή Ορόκλινης συμφώνησε με τον Βαλεντίνο Αλαμάνγκο για την θέση του Γενικού Διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος

Αναλυτικά:

"Το Δ.Σ. του Σωματείου Διγενή Ορόκλινης έχει έρθει σε συμφωνία με τον Βαλεντίνο Αλαμάνγκο για την θέση του Γενικού Διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος. Έρχεται στην ομάδα μας στελεχομένος και από άλλα άτομα με τους οποίους θα προβουν στο προγραμματισμο και κτισιμο της ομάδα μας με κυριο στόχο την παραμονή στην Β’ κατηγορία. Ενα από τα καθήκοντα τους είναι η εξεύρεση νέων χορηγών για την ομάδα μας.

Ευχομαστε στον κυριο Αλαμαγκο και στους συνεργατες του καλη δουλεια και καθε επιτυχια στο εργο τους. 

Επισης θα θελαμε να ευχαριστησουμε θερμα τον μεχρι προτινος προπονητη της ομαδας μας Μιχαλη Μαρκου (Ππουνιο) για τις υπηρεσιες που προσφερε στην ομαδα μας τα τελευταια δυομισι σχεδον χρονια.

Ο Μιχαλης με την εργατικοτητα - επαγγελματισμο, το ηθος και τις προπονητικες του ικανοτητες προσφερε εξαιρετικο εργο στην ομαδα μας κι αυτο δειχνουν και οι δυο τελευταιες επιτυχημενες ποδοσφαιρικες περιοδοι οπου υπηρξε πληρης επιτευξη των στοχων της ομαδας.(Ανοδος απο την Γ’ στην Β’ κατηγορια την περιοδο 16-17 και παραμονη στην Β κατηγορια την περιοδο 17-18)
Θερμες ευχαριστιες και σε ολους τους συνεργατες του στο τεχνικο team και την ιατρικη - φυσιθεραπευτικη ομαδα. 

Τους ευχομαστε καθε επιτυχια στην συνεχεια της καριερας τους. 
Ολοι φυσικα αποτελουν πραγματικους φιλους πλεον για το σωματειο μας και οι πορτες του σωματειου θα ειναι παντα ανοικτες για αυτους! 

Εκ του Διοικητικου Συμβουλιου"