Άσος, οκτώ γκολ, τρία πέναλτι! (φώτος)

Οκτώ γκολ, τρία πέναλτι και μια αποβολή. Αυτά έγιναν στο παιχνίδι της Ελπίδας με το ΘΟΪ που βρήκε νικητές τους πρώτους με 5-3.

Οι φιλοξενούμενοι στο 5' με πέναλτι του Χατζηπαντελίδη έκαναν το 0-1, όμως οι γηπεδούχοι με σκόρερ τους Αλεξίου, Σεντεμέντες και Ευσταθίου, το γύρισαν πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 50' ο Χατζηπαντελίδης ξανά με πέναλτι μείωσε σε 3-2, όμως ο Αλεξίου στο 79' έκανε το 4-2. Ο Μάρης μείωσε ξανά για το ΘΟΪ όμως ο Μαυρουδής στο 90' με το τρίτο πέναλτι του ματς, έγραψε το τελικό 5-3.

* Στο 88' είχε αποβληθεί ο τερματοφύλακας του ΘΟΪ Ντρανέα και την θέση του πήρε για λίγα λεπτά ο Κυριάκου. Μάλιστα έπιασε το πέναλτι στην εκτέλεση του Μαυρουδή όμως ο διαιτητής έδειξε "επανάληψη" και ο παίκτης της Ελπίδας σκόραρε στην δεύτερη προσπάθεια.