“Θα πετύχουμε ξανά!”

Στα γνωστά του λημέρια επιστρέφει ο Γιώργος Πολυβίου, ο οποίος τα βρήκε σε όλα με την ΕΝΑΔ, και αναλαμβάνει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας της Παφίτικης ομάδας.

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα μας kerkida.net ο Κύπριος προπονητής μίλησε για την επιστροφή του στους “γαλάζιους” και τους στόχους που θέτει για τη νέα σεζόν.

“Η επιλογή μου να υπογράψω στην ΕΝΑΔ έγινε γιατί ήξερα καλά την ομάδα, από όταν την ανεβάσαμε στη Β΄Κατηγορία. Μπορούσε να γίνει και πέρσι όμως επέλεξα πιο νωρίς κάτι άλλο. Θέλαμε και οι δύο πλευρές αυτή τη συνεργασία και είμαι χαρούμενος που επιστρέφω. Το εγχείρημα για μια καλή πορεία στη Β΄Κατηγορία είναι δύσκολο, όμως ξέρω ότι έχω την στήριξη και την εμπιστοσύνη της διοίκησης για να το καταφέρουμε. Με συλλογική προσπάθεια και αμοιβαία εμπιστοσύνη ο στόχος που θέτουμε είναι η καθιέρωση στη Β΄Κατηγορία.

Μπορεί άργησε λόγω των συνθηκών ο προγραμματισμός όμως ήδη κρατήσαμε τον βασικό κορμό και πλέον βρισκόμαστε σε αναζήτηση Κύπριων και ξένων ποδοσφαιριστών που πληρούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να μας βοηθήσουν. Μέσα στις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν τόσο η έναρξη της προετοιμασίας αλλά και τα φιλικά που θα δώσουμε. Είμαι αισιόδοξος ότι θα πετύχουμε και πάλι.”

Παράλληλα στην ΕΝΑΔ εκφράζουν την αισιοδοξία τους για την χορηγία που περιμένουν από το Δήμο, αφού στην τελευταία συνέλευση έλαβαν όλες τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις ότι θα εξασφαλιστεί το ποσό. Συγκεκριμένα θα σταλεί επιστολή στον αρμόδιο Υπουργό και αναμένεται η υπόθεση να εξελιχθεί θετικά.

Ως εκ τούτου η ομάδα της Πόλης, συνεχίζει με το ίδιο Διοικητικό Συμβούλιο και πρόεδρο συνεχίζει να είναι  ο κ. Γιαννάκη Θεολόγου.