Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της Καρμιώτισσας, με την οποία εκφράζει την μεγάλη του θλίψη για τον αδόκητο θάνατο της Κατερίνας Παντέχη, συζύγου του Γενικού Γραμματέα του Σωματείου Ανδρέα Παντέχη.
Αναλυτικά:
Το Δ.Σ. του Σωματείου ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ Π. Πολεμιδιών εκφράζει την μεγάλη του θλίψη για τον αδόκητο θάνατο της Κατερίνας Παντέχη, συζύγου του Γενικού Γραμματέα του Σωματείου μας Ανδρέα Παντέχη.
Η εκλιπούσα χαρακτηριζόταν για τον πράο χαρακτήρα της και έχαιρε καθολικής εκτίμησης και σεβασμού απ’ όλo το κόσμο του Συν. Πάνω Πολεμιδιών και όχι μόνο.
Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσας και ειδικά στο αγαπητό φίλο Ανδρέα Παντέχη.
Το Δ.Σ. του Σωματείου μας σε έκτακτη συνεδρία του αποφάσισε όπως παρευρεθεί σύσσωμο στην κηδεία της αγαπητής Κατερίνας .
Αιωνία της η μνήμη και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.