"Κακή και προκλητική διαιτησία"

Με ανακοίνωσή της, η διοίκηση της Καρμιώτισσας επιθυμεί να εκφράσει και δημοσίως την έντονη διαμαρτυρία και δυσαρέσκεια του για την διαιτησία του κ. Χρίστου Χρίστου.

Αναλυτικά:

Το Δ.Σ.του Σωματείου μας επιθυμεί να εκφράσει και δημοσίως την έντονη διαμαρτυρία και δυσαρέσκεια του για την κακή και προκλητική διαιτησία του κ. Χρίστου Χρίστου στο αγώνα Καρμιώτισσας Πολεμιδιών – Οθέλλου Αθηαίνου για την 13η αγωνιστική του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας που έγινε το Σάββατο 12/12/2015 στο Κοινοτικό Γήπεδο Πάνω Πολεμιδιών.

Πιστεύουμε ότι η προχθεσινή διαιτησία δεν στάθηκε στο ύψος της, αφού τα λανθασμένα διαιτητικά σφυρίγματα καθόρισαν σε μεγάλο βαθμό την έκβαση του αγώνα με αποτέλεσμα η ομάδα μας να δεχθεί την ήττα.

Δυστυχώς η μέχρι σήμερα εποικοδομητική και χαμηλών τόνων στάση η οποία κρατήσαμε απέναντι στη διαιτησία έχει παρερμηνευτεί από κάποιους με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ο απαιτούμενος σεβασμός προς το Σωματείο μας.

Θέλουμε επίσης να διαβεβαιώσουμε όλους τους φιλάθλους μας ότι το Δ.Σ. θα προβεί σε όλες τις δέουσες ενέργειες για να προστατεύσει την αξιοπρέπεια και τα καλώς συμφέροντα του Σωματείου μας.

Όσο αφορά τις επόμενες ενέργειες, το Δ.Σ. επιφυλάσσεται να τις ανακοινώσει μετά την αποψινή του συνεδρία.