"Η δυναμική του Άρη δίνει περισσότερη αξία στην νίκη μας"

Η ΜΕΑΠ Πέρα Χωρίου πήρε μια σπουδαία νίκη την αγωνιστική που μας πέρασε απέναντι στον Άρη Λεμεσού.  Ο “χρυσός” σκόρερ της ΜΕΑΠ Παναγιώτης Παναγιώτου μίλησε στο kerkida.net για την φετινή προσπάθεια της ομάδας του και το σημαντικό τρίποντο απέναντι στον Άρη…

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για την φετινή προσπάθεια της ΜΕΑΠ...
"Θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα όπως είδαμε και στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Στην ομάδα υπάρχει καλό κλίμα και μετά από την προχθεσινή νίκη θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία, που είναι και ο στόχος μας”.

Για την νίκη απέναντι στον Άρη...
“Παίζαμε με μια από τις καλύτερες και πιο ποιοτικές ομάδες του πρωταθλήματος. Μπήκαμε με πάθος στο παιχνίδι, πιστέψαμε στους εαυτούς μας και κερδίσαμε. Η δυναμική του Άρη δίνει περισσότερη αξία στην νίκη μας. Όμως δεν είναι κάτι άλλο, παρά μόνο τρεις βαθμοί, που θα μας βοηθήσουν ψυχολογικά για την συνέχεια”.

Για τον γκολ του…
“Είμαι χαρούμενος για το γκολ και ελπίζω να έρθουν και άλλα. Είναι πολύ σημαντικό  για μένα αλλά χωρίς την ομαδική προσπάθεια δεν θα κερδίζαμε. Το αφιερώνω σε εκείνους που συνεχίζουν να πιστεύουν σε μένα είναι δίπλα μου”.