"Tα εύσημα στον Θανάση/Kάποιοι νεαροί μας θυμίζουν ότι υπάρχει ελπίδα"

Μέσα από ανάρτηση της στην επίσημη της σελίδα η ΜΕΑΠ αναφέρεται στην χθεσινή ήττα της ομάδας από τον Εθνικό Άχνας. Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται και στον νεαρό αμυντικό της ομάδας Θανάση Λιασίδη που χτες αγωνίστηκε ως τερματοφύλακας για να καλύψει τη κενή θέση που υπήρχε στον άσο λόγω των τραυματισμών των βασικών τερματοφυλάκων της ομάδας.

Η ανάρτηση:

Ήττα με το βαρύ 5-1 για την ομάδα μας με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας στο δασάκι όμως νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους λεβέντες μας και την τεχνική μας ηγεσία για την όλη παρουσία τους. 

Μια σειρά από συγκηρίες που παρουσιάστηκαν κατά την εβδομάδα που πέρασε μας ανάγκασε να αγωνιστούμε με πάρα πολλές απουσίες με αποκορύφωμα την αναγκαστική παρουσία του αμυντικού μας Thanasis Liasides στην θέση του τερματοφύλακα !! Μοιραία δεχτήκαμε την ήττα από μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος όμως η όλη παρουσία μόνο ελπίδες αφήνει για το μέλλον.

Παρόλο που πολιτική μας είναι να μην αναφερόμαστε προσωπικά στους ποδοσφαιριστές γιατί πάντα θέλουμε να λειτουργούμε σαν σύνολο  θέλουμε να δώσουμε τα εύσημα στον Θανάση για το θάρρος που επέδειξε. 
Σε μια εποχή που το ΕΓΩ κυριαρχεί του ΕΜΕΙΣ υπάρχουν κάποιοι νεαροί που μας θυμήζουν ότι υπάρχει ελπίδα !!!