(ΔΗΛΩΣΕΙΣ για το 10-1) "Αν σταματούσαμε δεν θα δείχναμε σεβασμό στον αντίπαλο"

Ο Γιώργος Σιαπάνης μίλησε στην ιστοσελίδα μας www.kerkida.net μετά την επιβλητική νίκη της ΜΕΑΠ επί του ΘΟΙ Λακατάμιας με 10-1. Αναφέρθηκε στην μεγάλη έκταση του σκορ, στην αξία της νίκης και στο πως αισθάνθηκε που αγωνίστηκε απέναντι στην πρώην του ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις…

Για την νίκη τους απέναντι στο ΘΟΪ...

“Η νίκη αυτή μας δίνει μια μεγάλη βαθμολογική ανάσα. Ουσιαστικά αν δεν παίρναμε τους τρεις βαθμούς θα αποχαιρετούσαμε την κατηγορία. Το παιχνίδι τελείωσε και επικεντρωνόμαστε πλέον στον Ακρίτα”.

Για την έκταση που πήρε το σκορ…

“Όντως ένα 10-1 σπανίως το βλέπουμε, αλλά πιστεύω ότι με το να σταματούσαμε δεν θα δείχναμε τον κατάλληλο σεβασμό στον αντίπαλο μας. Εννοείται ότι σε κάποια φάση ρίξαμε ρυθμούς αλλά όπως είπα και πριν εγώ προσωπικά θεωρώ δείγμα σεβασμού το να παίζεις κανονικά σε όλο το 90λεπτο”.

 Για το πως είναι να αγωνίζεσαι και να σκοράρεις εναντίον της παλιάς σου ομάδας…

“Είναι περίεργο συναίσθημα, πόσο μάλλον με αυτό το αποτέλεσμα. Στο ΘΟΪ πέρασα δύο πολύ όμορφα χρόνια και σέβομαι τους ανθρώπους εκεί, για αυτό και άλλωστε δεν πανηγύρισα κανένα από τα δύο τέρματα που πέτυχα. Όμως τώρα φοράω την φανέλα της ΜΕΑΠ και αυτό είναι και το ποδόσφαιρο”.

Για το επερχόμενο ματς με τον Ακρίτα Χλώρακας…

“Ζητούμενο είναι μόνο η νίκη σε μια δύσκολη έδρα, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Ακρίτας”.