Σουάρεζ μέσα Παχίπης εκτός

Με μία απουσία και μία επιστροφή αναμένεται να παραταχθεί στα Πολεμίδια κόντρα στην Καρμιώτισσα ο Ολυμπιακός.

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Παχίπης μένει εκτός για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική αφού παρέμεινε κλινήρης και δεν προπονήθηκε με την ομάδα. Από την άλλη ευχάριστα είναι τα νέα για τον Πάμπλο Σουάρεζ που είναι ξανά μετά από δύο παιχνίδια στη διάθεση του Χρύση Μιχαήλ.

Οι μαυροπράσινοι μπορεί να έχασαν από την Αναγέννηση την περασμένη αγωνιστική, όμως στο στρατόπεδο τους υπάρχει αισιοδοξία πως μπορούν να ανακάμψουν περνώντας το διπλό κόντρα στην πρωτοπόρο.

Στην μεταξύ τους αναμέτρηση στην πρεμιέρα πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός δέχθηκε βαριά ήττα με 1-4, κάτι που σίγουρα δεν ξέχασαν οι ποδοσφαιριστές του και θέλουν να πληρώσουν με το ίδιο νόμισμα την Καρμιώτισσα. 

Από τότε πέρασαν 3 μήνες και ο Χρύσης Μιχαήλ έχει περάσει μεγάλο μέρος της φιλοσοφίας του στην ομάδα που είναι πλέον σίγουρα πιο έτοιμη να πάρει τη νίκη κόντρα σε ένα τόσο ποιοτικό αντίπαλο.