"Απολογισμός, Συνάντηση με Νέο Δ.Σ και… επάνοδος!"

Οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού Λευκωσίας κάνουν τον απολογισμό τους ως σύνδεσμός τη σεζόν που μας πέρασε…

"Μαυροπράσινα αδέλφια,

Πάει κι αυτή η χρονιά, τέλειωσε. Μπορεί η ομάδα μας να μην τα κατάφερε για διάφορους λόγους να παραμείνει όμως μετά απο 4 χρόνια απουσίας θυμίσαμε έστω για λίγο στο ποδοσφαιρικό κοινό της Κύπρου τι σημαίνει ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και πόσο δύσκολα τα παρατάμε.

Πάμε να δούμε το τι πράξαμε καθόλη την διάρκεια της σεζόν ως ο οργανωμένος σύνδεσμος του ΤΑΚΤΑΚΑΛΑ πέραν από τη στήριξη της ομάδας μας στα γήπεδα:

- Εκδρομές με το τρελολεωφορείο μας σε Άχνα και Πάφο.
- Οργάνωση νεολαίας μαθητικού συνδέσμου για 1η πρώτη φορά στην ιστορία του ΤΑΚΤΑΚΑΛΑ.
- Πανό για τα αδέρφια μας Γιώργο Κλεάνθους και Γιώργο Μαυρίκιο που μας «άφησαν» νωρίς.
- Κατάθεση στεφάνων στα φυλακισμένα μνήματα προς τιμήν των ηρώων του 1955-1959 και παρουσία στην σχετική εκδήλωση στο στάδιο «Ελευθερία» την 1η Απρίλίου.
- Παρουσία στις εθνικες παρελάσεις όπως και κάθε χρόνο.
- Εγγραφή του «Παν.Συ.ΦΙ Τακτακαλάς 1931» ως μέλος του Ολυμπιακού Λευκωσίας για να έχει έμπρακτο λόγο και σκοπό στις συνελεύσεις του σωματείου.
- Εισφορά στον οπαδό της Ομόνοιας (Λ.Κ) και στο μικρό παιδί του ξένου ποοδοσφαιριστή που αγωνίστηκε στην Κύπρο που για λόγους υγείας είχαν την ανάγκη βοήθειας
- Συνειδητή αποφυγή οποιασδήποτε τιμωρίας/προστίμου στο σωματείο μας καθόλη την διάρκεια της ποδοσφαιρικής σεζόν.

Όσον αφορά τις διοικητικές εξελίξεις παρακολουθάμε το τι γίνεται ενώ θα ζητήσουμε κατ’ ίδιαν συνάντηση με το νεο ΔΣ πριν να κάνουμε οποιαδήποτε αναφορά.

Προς το παρών θα αρκεστούμε στο εξής: Η μοναδική μας έγνοια είναι η νεα προσπάθεια να μείνει μακριά απο λάθη του παρελθόντος που μας έφεραν ένα βήμα από την διάλυση και προσγειωμένα, με τα πόδια στη γη και τα μυαλά στο κεφάλι να προχωρήσουμε όλοι μαζί για ένα δυνατό, ενωμένο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ με στόχο την επάνοδο και εδραίωση στην Ά κατηγορία.

ΥΓ 1: Θα ακολουθήσει επίσημη συνεδρία του συνδέσμου μέσα στο καλοκαίρι όπου θα καλεστούν όλα τα μέλη μας και οποιοσδήποτε άλλος φίλαθλος του ΤΑΚΤΑΚΑΛΑ το επιθυμεί για να καθοριστούν οι επόμενες μας κινήσεις και η οργάνωση μας για τη νέα χρονιά.

ΥΓ 2: Τα νέα προιόντα του συνδέσμου μας (κοντομάνικες φανέλες πόλο και μπρελόκ) έρχονται λίαν συντόμως. Μείνετε συντονισμένοι.

| ΠΑΝΤΟΥ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ |

| ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ ΠΑΝΤΑ ΨΗΛΑ - ΣΚΥΘΡΩΠΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΚΡΙΑ 1931 |"