Αντωνίου στο KERKIDA:"Περίεργο πρωτάθλημα/Πρέπει να δεθεί η ομάδα"

Ο Ευγένιος Αντωνίου του Ολυμπιακού Λευκωσίας μιλάει στο kerkida.net για το σημαντικό "διπλό" που πήραν απέναντι στον Ονήσιλο την αγωνιστική που μας πέρασε, για την φετινή προσπάθεια της ομάδας του, αλλά και για το "κακό" ξεκίνημα που είχαν φέτος...

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για την νίκη απέναντι στον Ονήσιλο…

“Ήταν μια σημαντική νίκη. Μετά τις πρώτες απώλειες που είχαμε τις δύο πρώτες αγωνιστικές δεν μπορούσαμε να έχουμε άλλη απώλεια βαθμών. Ήταν ένα δυνατό, σκληρό παιχνίδι, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ αλλά ευτυχώς πήγαν όλα καλα, γυρίσαμε το παιχνίδι στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης και πήραμε τους τρεις βαθμούς”. 

Για την φετινή προσπάθεια του Ολυμπιακού και το κακό ξεκίνημα…

“Οι στόχοι της ομάδας φέτος σίγουρα είναι η άνοδος και το πρωτάθλημα. Σίγουρα δεν ξεκινήσαμε καλά όπως θα θέλαμε. Η ομάδα είναι καινούργια, με πολλούς νέους παίκτες και προπονητές. Πρέπει να δεθεί η ομάδα, αφού είναι καινούργια σε σχέση με τα τελευταία τρία χρόνια”.

Για το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας και για το αν ξεχώρισε κάποιες ομάδες…

“Το πρωτάθλημα μέχρι τώρα είναι περίεργο και δύσκολο. Όλες οι ομάδες έχασαν βαθμούς και αυτό τα λέει όλα. Και μέχρι τώρα όλοι είναι κοντά στη βαθμολογία. Σίγουρα είναι ανταγωνιστικό και αυτό φαίνεται ήδη και από τις πρώτες αγωνιστικές. Ακόμα δεν ξεχώρισα κάποια ομαδα. Θεωρώ όμως ότι Άρης, Άχνα, Οθέλλος...είναι οι ομάδες που θα είναι πιο ανταγωνιστικές μέχρι το τέλος”.