"ΠΑΝΤΟΥ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ"/Έτοιμοι για τους πανηγυρισμούς

Ανακοίνωση από τους οργανωμένους του Ολυμπιακού. Πανέτοιμοι για την άνοδο και το μεγάλο πάρτι... Το πρόγραμμα τους για το Σάββατο...

Μαυροπράσινα αδέρφια,

Εδώ και μέρες ο σύνδεσμος μας προετοιμάζεται για αυτό το Σάββατο. Ένα Σάββατο που πρέπει να μας βρει όλους έτοιμους, μονιασμένους, με το μάτι να γυαλίζει εως ότου η ομάδα μας εξασφαλίσει την άνοδο.

Οι μπύρες στον σύνδεσμο παγώνουν, τα όνειρα μας κάθε βράθυ ξετυλίγονται, και στα αυτιά μας καθημερινά ηχεί αυτή η τρελλή επιθυμία που βδομάδα με βδομάδα τραγούδάμε σε κάθε άκρη της Κύπρου.

Έτσι έχουμε και λέμε το Σαββατιάτικο πρόγραμμα του κάθε Τακτακαλίτη:
- Pregame party στις 11:00 στον σύνδεσμο στον 1ο όροφο του σωματείου μας.
- 14:30 αναχωρεί οργανωμένη αυτοκινητοπομπή προς το Μακάρειο..
- Αφου κάνουμε το καθήκον μας στο γήπεδο, θα περιμένουμε την ομάδα μας στον σύνδεσμο-σωματείο μετα την λήξη του αγώνα για τους κατάλληλους πανηγυρισμούς μέχρι αργά το βράδυ.

Μαυροπράσινα αδέρφια,

Αυτό το Σάββατο δεν χωρούν ηττοπάθειες, ούτε βέβαια κανένας εφησυχασμός. Εμείς στην κερκίδα καταθέτουμε τα λαρύγγια μας και οι παίχτες μας στο γήπεδο την ψυχή τους. Προσγειωμένα, με υπομονή και όλο αυτό το πάθος που τόσες φορές αποδείξαμε ότι διαθέτουμε πάμε να πάρουμε την πιο σημαντική νίκη της σεζόν.

Πάμε για τελευταία φορά φέτος να δείξουμε πόσο πολύ θέλουμε αυτή την γαμημένη άνοδο. Πάμε να «στεναχωρήσουμε» κι αυτούς που με τόση εμμονή και εμπάθεια παρακαλούν κάθε εβδομάδα να μην τα καταφέρουμε και να τους δείξουμε πόσο «λίγοι» είναι μπροστά μας.

Υ.Γ: Στον σύνδεσμο θα είναι διαθέσιμα και τα τελευταία κομμάτια από τα παντελόνακια του συνδέσμου μας για κάθε μέγεθος (M, L, XL, XXL)

| ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΜΟΝΟ ΕΧΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ |

ΠΑΝΤΟΥ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΤΑΚΤΑΚΑΛΑΣ 1931