Τώρα είναι που σας χρειάζονται

Κάλεσμα προς τους φιλάθλους του, με αφορμή και τον αποκλεισμό του προπονητή της ομάδας για τους τρεις τελευταίους αγώνες, στέλνει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ο Ολυμπιακός Λευκωσίας.

Αναλυτικά:

"Ο Προπονητής της ομάδας μας Γκόραν Πετκόφσκι, μετά από απόφαση του Αθλητικού Δικαστή της ΚΟΠ, έχει τιμωρηθεί με 3 αγώνες αποκλεισμό και χρηματικό πρόστιμο λόγω αντιαθλητικής συμπεριφοράς προς τους διαιτητές μετά τη λήξη του αγώνα ΑΕΖ Ζακακίου – Ολυμπιακός.

Μετά απ’ αυτήν την εξέλιξη ο προπονητής μας δεν θα μπορεί να καθίσει στον πάγκο στους τελευταίους 3 αγώνες της ομάδας μας στο φετινό πρωτάθλημα απέναντι σε ΕΝΑΔ, Διγενή Ορόκλινης και Άρη Λεμεσού.

Ακόμα ένας λόγος λοιπόν να έρθετε στο γήπεδο το Σάββατο στις 15:30 να στηρίξετε τους νεαρούς παίκτες μας. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟΤΕΡΟ, ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ, ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ."