“Μπράβο σε όλους”

Μέσω της επίσημης σελίδας της Ομόνοιας Αραδίππου στο Facebook ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Χατζηματθαίος σχολίασε τη νίκη και την εξαιρετική εμφάνιση των περιστεριών το Σάββατο απέναντι στον Ν&Σ Έρημης.

Αναλυτικά:

“3-0 σήμερα τον Νίκο & Σωκράτη Ερήμης μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση κάτω από συνεχή βροχή. Μπράβο σε όλους τους πρωταγωνιστές, τους ποδοσφαιριστές, την τεχνική ηγεσία και τους Εφόρους. 

Μεγάλο μπράβο και στους λιγοστούς ηρωικούς φίλαθλους που αψήφησαν τις καιρικές συνθήκες και βρέθηκαν στην κερκίδα εμψυχώνοντας τους ποδοσφαιριστές παρ΄ όλο που το ντέρμπι της Α΄κατηγορίας ήταν ανασταλτικός παράγοντας για προσέλευση. Τα γκολ: 2 ο Κέβιν και 1 ο Άγγελος Σιαθάς.

Είχαμε και δοκάρι με τον Γιώργο Σιαθά ενώ χάθηκαν πάμπολλες ευκαιρίες για ευρύτερο σκορ. 

Σύνθεση: Μιχαήλωφ, Τάσος Γρηγορίου, Πέτρος Μέσσιος, Μιχάλης Περικλέους, Παντελής Κονομής, Κούκα, Αντώνης Παναγή, Μανώλης Μανώλη, Αδάμος Ανδρέου, Άγγελος Σιαθάς, Κέβιν. Αλλαγή μπήκαν ο Γιώργος Σιαθάς, Ματθαίος Χατζηματθαίος και Κων/νος Νικολάου”