"Είναι περίεργο να αντιμετωπίζεις φίλους/ Υπάρχουν τα φαβορί για την άνοδο"

Η Ομόνοια Αραδίππου πήρε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στην Αναγέννηση Δερύνειας και ο Χρίστος Μοδέστου μιλάει στο kerkida.net….

Αναφέρεται στην μεγάλη νίκη της ομάδας του απέναντι στην Δερύνεια, στην φετινή προσπάθεια της Αραδίππους αλλά και στα φαβορί της ανόδου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις: 

Για την νίκη τους απέναντι στην Αναγέννηση την προηγούμενη αγωνιστική…

“Κάθε νίκη είναι σημαντική. Όταν έρθει όμως επί ενός μεγάλου αντιπάλου όπως είναι η Αναγέννηση Δερύνειας είναι ακόμα πιο ιδιαίτερη και αυτό μας ευχαριστεί περισσότερο”.

Για τα συναισθήματα του που έπαιξε απέναντι σε μια γνώριμη για εκείνον ομάδα (αγωνίστηκε δύο χρόνια στην ομάδα της Δερύνειας)...

“Γνωρίζω την Αναγέννηση μέσα από τα δύο χρόνια που έπαιξα στην ομάδα. Είναι λίγο περίεργο να αντιμετωπίζεις φίλους...αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο”.

Για το πως του φαίνεται η Αναγέννηση φέτος…

“Δεν μπορώ να έχω ολοκληρωμένη άποψη καθώς είχε σημαντικές απουσίες αλλά έχω την άποψη ότι θα ανέβει πιο πολύ στη συνέχεια. Εξάλλου όπως είπα και πριν είναι μια από τις πιο μεγάλες ομάδες της Β΄ κατηγορίας”.

Για την φετινή προσπάθεια της Ομόνοιας Αραδίππου…

“Καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια τα τελευταία δύο χρόνια, διοίκηση, προπονητικό τιμ και ποδοσφαιριστές. Δουλέψαμε σκληρά στην προετοιμασία και συνεχίζουμε μέχρι σήμερα βλέποντας το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά”.

Για το αν ξεχώρισε κάποια ομάδα μέχρι στιγμής στο φετινό πρωτάθλημα…

“Είναι νωρίς για να δούμε αν ξεχωρίζει κάποια ομάδα. Το είδαμε και στην πράξη ότι όλες οι ομάδες είχαν απώλεια βαθμών. Αλλά για να είμαστε ειλικρινείς υπάρχουν τα φαβορί για την άνοδο, όπως για παράδειγμα η Άχνα, ο Ολυμπιακός, ο Οθέλλος, ο Άρης και η Καρμιώτισσα”.