"Αδικεί τον Οθέλλο/ Θα διεκδικήσουμε όλα τα παιχνίδια"

O ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας Αραδίππου Παναγιώτης Θεράποντος μίλησε στο kerkida.net για την νίκη της ομάδας του επί του Ακρίτα Χλώρακας, για τις ομάδες που παλεύουν για την άνοδο αλλά και για την ομάδες που βρίσκονται στην ζώνη του υποβιβασμού.

Για την νίκη επί του Ακρίτα...

 “Θέλαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Μπήκαμε στο παιχνίδι μέτρια και κατά διαστήματα ανεβάζαμε ρυθμούς. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ αλλά με αρκετή πίεση καταφέραμε να ανατρέψουμε το σκορ και στο τέλος να πάρουμε την νίκη και τους τρεις βαθμούς”.

Για να επόμενα παιχνίδια…

“Θεωρητικά εμείς δεν κινδυνεύουμε αλλά θα διεκδικήσουμε όλα τα παιχνίδια για να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε στο τέλος του πρωταθλήματος”.

Για τις ποιες ομάδες κατά την γνώμη του αξίζουν την άνοδο…

“Κατά την άποψη μου και χωρίς να θέλω να μειώσω την κάθε ομάδα, η ομάδα που αξίζει για το πρωτάθλημα και την αδικεί η βαθμολογική της θέση είναι ο Οθέλλος, αλλά και ο Άρης, ο Εθνικός, ο Ολυμπιακός είναι εξίσου καλές ομάδες και αξίζουν την άνοδο”.

Για την ομάδες που μάχονται στην ζώνη του υποβιβασμού…

“Για τον υποβιβασμό, είναι κρίμα για την οποιαδήποτε ομάδα να βρίσκεται σε αυτή την θέση αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Όλες οι ομάδες είναι εκεί κοντά και πιστεύω θα κριθεί στην τελευταία αγωνιστική”.