Με σπασμένα φρένα προχωρά η Ομόνοια Αραδίππου στη μάχη της παραμονής, παρασύροντας στο δρόμο της και τον ισχυρό Άρη με 2-1.
Μάλιστα οι γηπεδούχοι κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι αφού η ομάδα της Λεμεσού προηγήθηκε με τον Πάνο Θεοδώρου στο 10’. Το comeback άρχισε με την ισοφάριση του Λαΐφη στο 29’ και ολοκληρώθηκε με το γκολ του Ορτίθ στο 49’.
Πλέον η Ομόνοια Αραδίππου έχει φτάσει τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες ενώ προηγουμένως έφερε και το εκτός έδρας 1-1 με την Αναγέννηση. Χαρακτηριστικά στους τελευταίους πέντε αγώνες τα “περιστέρια” έχουν μαζέψει 13 βαθμούς, έχοντας στο ενεργητικό τους δέκα γκολ και στο παθητικό μόλις δύο.
Αυτό το καταπληκτικό σερί έχει οδηγήσει το συγκρότημα του Θάνου Πούλλου και του Γιώργου Παντελή, ένα βαθμό πάνω από το όριο του υποβιβασμού. Τώρα οι Αραδιπιώτες πάνε στο Ζακάκι με στόχο ακόμα μια νίκη αυτή τη φορά κόντρα στον Ν&Σ Ερήμης, μια νίκη που θα τους φέρει αγκαλιά με τον πολυπόθητο στόχο της παραμονής.