Μαζεμένες ανακοινώσεις!

Μαζεμένες ανακοινώσεις από την Ομόνοια Ψευδά μετά την σύναψη συνεργασίας με τον προπονητή Πανίκο Σπύρου

Αναλυτικά:

Δεν φεύγει ο Δώρος

Το Δ.Σ. της Ομόνοιας Ψευδά με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον εκ των αρχηγών της ομάδας Δώρο Κατσιάρη για τα επόμενα δυο χρόνια.
Του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά.

Ο Δώρος Κατσιάρης παραχώρησε δηλώσεις στην σελίδα της ομάδας: «Η αγάπη για την ομάδα αυτή είναι τεράστια. Είναι η δεύτερη μου οικογένεια. Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος θα καταθέσω ψυχή στο γήπεδο για να πετύχει όπως κάθε χρόνο η Ομόνοια Ψευδά. Θέλω να απευθύνω μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας, τους θέλουμε όπως ξέρουν οι ίδιοι σε κάθε αγώνα».

Έναρξη συνεργασίας με Βασιλείου

Το Δ.Σ. της Ομόνοιας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αντώνη Βασιλείου. Είναι γεννημένος στις 25/10/1993 και αγωνίζεσαι ως δεξιός αμυντικός.

Ο Αντώνης Βασιλείου έχει αγωνιστεί σε ΠΑΕΕΚ, ΑΕΚ, ΑΣΙΛ, στην Πρέσπα Σουηδίας.

«Νιώθω ιδιαίτερη τιμή που θα αγωνιστώ στην Ομόνοια Ψευδά. Υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό στο γήπεδο και να δικαιώσω τον προπονητή και την διοίκηση για την επιλογή τους».

Στην Ομόνοια Ψευδά ο Παπαπερικλέους

Το Δ.Σ. της Ομόνοιας Ψευδά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Παναγιώτη Παπαπερικλέους. Είναι γεννημένος 24/10/1995 και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος. Έχει αγωνιστεί σε ΑΠΟΕΛ U21, Οθέλλο Αθηένου και Ολυμπιάς Λυμπιών.
Ευχόμαστε στον νέο ποδοσφαιριστή της ομάδας καλή ποδοσφαιρική χρονιά.

Ο Παναγιώτης Παπαπερικλέους προέβη στις πρώτες του δηλώσεις για την νέα του ομάδα.

«Είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που ανήκω στην ομάδα της Ομόνοιας Ψευδά. Μια ομάδα με επιτυχίες και με φίλαθλο κόσμο που την ακολουθεί παντού. Υπόσχομαι να δώσω τα πάντα ώστε στο τέλος της χρονιάς να πετύχουμε τους στόχους».

Συνεχίζει και ο ΑΡΧΗΓΟΣ
Το Δ.Σ. της Ομόνοιας Ψευδά είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον αρχηγό της ομάδας Γιάννη Κατσιάρη για τα επόμενα δυο χρόνια.
Το Δ.Σ. η προπονητική ομάδα και ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά.
Ο Γιάννης Κατσιάρης σε δηλώσεις του ανέφερε τα εξής:

«Συνεχίζω στην ομάδα που αγάπησα, μεγάλωσα ποδοσφαιρικά και ονειρεύομαι ακόμα πιο πολλά. Μόνο περηφάνεια μπορεί να νιώθει κάποιος που έχει φορέσει την φανέλα της Ομόνοιας Ψευδά»