Η θέση του Οθέλλου για την ένσταση του Ολυμπιακού

Ανακοίνωση από το ΔΣ του Οθέλλου αναφορικά με την ένσταση του Ολυμπιακού. Η ομάδα της Αθηένου ζητά να επαναληφθεί ο αγώνας από το λεπτό που διακόπηκε.

Αναλυτικά

Το ΔΣ του Οθέλλου Αθηένου μελέτησε την ένσταση του Ολυμπιακού Λευκωσίας για τον διακοπέντα αγώνα Οθέλλος – Ολυμπιακός στις 5.4.19 και έχει να παρατηρήσει τα εξής

A. Γεγονότα

1. Το Στάδιο Οθέλλος Αθηένου διαθέτει ηλεκτρισμό που παρέχεται από την ΑΗΚ και είναι ο κύριος φορέας ρεύματος του σταδίου και σε κάθε εντός έδρας αγώνα που θα διεξαχθεί νυχτερινός φέρνει εφεδρική γεννήτρια σύμφωνα με την Προκήρυξη του Πρωταθλήματος Β Κατηγορίας περιόδου 2018-2019

2. Κατά την κάθοδο των ομάδων στο γήπεδο την Παρασκευή 5.4.19 παρατηρήθηκε από τους φροντιστές μας ότι είχαμε πρόβλημα με το απευθείας ηλεκτρικό ρεύμα (ΑΗΚ – έπεφτε το αυτόματο)

3. Επειδή ο αγώνας ήταν νυχτερινός και τηλεοπτικός αποφασίστηκε να ξεκινήσουμε τον αγώνα με την εφεδρική γεννήτρια ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα στην ροή του αγώνα (άλλωστε δεν υπήρχε χρόνος Παρασκευή αργά το απόγευμα να μας φέρουν εφεδρική της εφεδρικής γεννήτριας στο γήπεδο)

B. Υπεράσπιση

Βάση των πιο πάνω γεγονότων το ΔΣ του Οθέλλου εξουσιοδότησε Δικηγόρο ο οποίος μελετά την υπόθεση και θα υπερασπιστεί την γραμμή του Οθέλλου η οποία είναι ότι:

O Οθέλλος ζητά να επαναληφθεί ο αγώνας από το λεπτό που διακόπηκε και η διεκδίκηση των βαθμών να γίνει στον αγωνιστικό χώρο όπως έγινε και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις στο παρελθόν.