Mε δελτίο Τύπου, η διοίκηση της ΠΑΕΕΚ ενημερώνει για τον αγιασμό που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (16/09), αλλά και τις υποχρεώσεις της ομάδας της Κερύνειας τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.
Αναλυτικά:
Κατόπιν ευγενούς προσκλήσεως του Πρόεδρου, του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ποδοσφαιριστών της ΠΑΕΕΚ Κερύνειας, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κυρηνείας κ.κ. Χρυσόστομος, τέλεσε την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου, τον αγιασμό στο γήπεδο της ομάδας, με την ευκαιρία της έναρξης της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς.
Επίσης, λίγο πριν ξεκινήσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις σε κλίμα οικογενειακό το βράδυ της Τετάρτης, η Διοίκηση του Σωματείου παρέθεσε γεύμα στην τεχνική ηγεσία, στους ποδοσφαιριστές.
Η στιγμή που όλοι περιμέναμε έφτασε, η αγαπημένη όλων ΠΑΕΕΚ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ, το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015, στις 16:00, στο γήπεδο «ΚΕΡΥΝΕΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ» ξεκινά το ταξίδι της. Το Δ.Σ. καλεί όλον το φίλαθλο κόσμο που ασπάζεται το όραμα της ΠΑΕΕΚ ότι η «ΚΕΡΥΝΕΙΑ Δικαιούται» να στηρίξει με την παρουσία του, την προσπάθεια και στο τέλος όλοι μαζί να φωνάζουμε «ΠΑΕΕΚ – ΚΕΡΥΝΕΙΑ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ».
Τόσο το προπονητικό team όσο και όλη η οικογένεια της ΠΑΕΕΚ έχουν θέσει τις βάσεις για μια ποιοτική και ανταγωνιστική ομάδα που μοναδικός της στόχος είναι να βλέπει αγώνα με αγώνα και όπου μας βγάλει.
Το Σάββατο θα παρουσιαστεί στους Κερυνειώτες μας και σε όλη την Κύπρο τι εστί ΠΑΕΕΚ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ.
Όλοι πρέπει να δώσουν βροντερό παρόν στο στάδιο «ΚΕΡΥΝΕΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ».