Διπλή ενίσχυση

Στην απόκτηση του 24χρονου επιθετικού Θωμά Τσίτα και του 22χρονου αμυντικού χαφ Βασίλη Μπαξεβάνου προχώρησε η ΠΑΕΕΚ.

Η ανακοίνωση

Ο νεαρός Θωμάς Τσίτας γεννημένος στα Γιαννιτσά στις 30 Ιουλίου το 1991, ο Θωμάς έδειξε γρήγορα το ταλέντο του στα τμήματα υποδομής της Αθλητικής Ακαδημίας Γιαννιτσών, όπου στα 15 του χρόνια ο πρόεδρος του συλλόγου, Σάββας Παπαδόπουλος, τον πρότεινε στον Ηρακλή, το καλοκαίρι του 2007. Με ύψος 1.92 και πολλά καλά τεχνικά στοιχεία, σαφώς ανήκει στους ανερχόμενους Έλληνες επιθετικούς. Οι ομάδες που αγωνίστηκε είναι η ΑΕΚ, ΝΙΚΗ Βόλου, ΠΑΝΕΙΛΙΑΚΟΣ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ και ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Καρδίτσας.

Ο Μπαξεβάνος ξεκίνησε τη καριέρα του από την Β΄ ομάδα του ΠΑΟΚ τη περίοδο 2009-2010. Στη συνέχεια αγωνίστηκε με τα χρώματα της Β΄ ομάδας  του  Πανσερραικού τη περίοδο 2010-2011. Στην επόμενη αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα της Αναγέννησης Γιαννιτσών καταγράφοντας 32 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της football league. Συνέχισε να αγωνίζεται στην Αναγέννηση και το πρώτο μισό της περιόδου 2012-2013 ενώ το δεύτερο  εξάμηνο της περιόδου μετακόμισε στη Πάτρα για λογαριασμό της Παναχαικής. Πρόκειται για ένα νεαρό αλλά πολλά υποσχόμενο ποδοσφαιριστή με πολλές φιλοδοξίες και αναμένεται να προσφέρει στη ΠΑΕΕΚ.

Καλωσορίζουμε τους νέους ποδοσφαιριστές στην οικογένεια της ΠΑΕΕΚ και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία αγωνιζόμενοι με την φανέλα.